Đukanović (SNS): Vučić ne bi trebalo da se izvini za uvrede opoziciji

Ostavite komentar


  1. Mi obični ljudi želimo da odete u zaborav, ne želimo vaše izvinjenje. Želimo da se vaš sistem zla rasklopi, i odloži iza rešetaka.

  2. Naravno.
    Navijači su sa kućnim vaspitanjem i ponašanjem na tribinama i u fotelji PRVOG čoveka na celu drzave , bez USTAVA, ličnim primerom sve kazali i pokazali.
    Ps.Samo sam naslov pročitala.
    Jos uvek nisam dementna , + 70 g , lekar u penziji.

  3. Ja njega gledam samo kao prilog u zabavnim emisijama, 24 minuta, DLZ i 4 i po muškarca.
    I to mi je dosta i previše.

  4. Đukane, igraš pipirevku kako ti gazda kaže.Čega se pa ti plašiš.

  5. A ko u opste trazi vase, ili AV izvinjenje. I koga to u opste zanima, druze Bizon?????????

  6. Niko mu i ne traži da se izvinjava. Predsednik treba samo da zna da se pristojno ponaša jer mu je to u opisu posla, ne bi trebalo da sramoti prvo Srpski Narod a na kraju sve što je izgovorio to samo govori o njemu.

  7. Verovatno ćete ti i tvoj gazda, uskoro, mozda deliti celiju, SNS puca po šavovima. Vucko i ovi njegovi, kada izgube na prvim izborima, nece demokratski predati vlast, jer su on i njegovi najbliži krsili i krse ustav, a kamoli zakon i to svakodnevno, i zato ce silom pokusati da ostanu na vlasti. Zaista je bitno da se svaki lokalni serif ispita o poreklu imovine i kako sa platom od 50.000 napraviti vile od milione $. Ne smemo da zaboravimo tj. „da se ne zaboravi“.

  8. A ono spasavanje deteta po snežnom nevremenu, odelce fino, bez kape, 5 min slikanja, 500 sati zloupotrebe! To nije lešinarenje nad tragedijom? Ćuti bre tamo i čekaj policiju, čujem kako već dolaze!

Ostavite komentar


Politika

Besnik Bisljimi foto privatna arhiva

Bisljimi čestitao novoj gradonačelnici Preševa

Potpredsednik vlade Besnik Bisljimi čestitao je preuzimanje dužnosti gradonačelnice Preševa Arditi Sinani i poručio da je od suštinskog značaja garantovanje zaštite ljudskih prava i poboljšanje socio-ekonomskih i političkih uslova svim Albancima u regionu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.