Đukanović: Stefanović napadima na mene napada vlast čiji je deo

Ostavite komentar


  1. Napada na tebe a ti si vlast ! Alal ti vera a i nama svima sa tobom . Pomislimo samo na vase nadimke i bice dovoljno jasno.

  2. Đuka, a da ti nama objasniš kako si ono molerisao u Lutriji Srbije.
    Jel’ bio valjak ili štricla ?

  3. Stefanovic je samo rekao istinu po kom osnovu ti mozes da budes Advokat Kuluviji i Hrkalovic kad imas uticaj na izbor sudija ali ti nemas obraza gram Djukanovicu.

  4. Imaš pravo u potpunosti. Ali i pored svega toga Srbija mora da se odluciti ili za demokratiju ili za diktaturu. Kad je bogata švajcarska odbacila neutralnost i mi nemamo drugog izbora. Ili jare ili pare!

  5. Zamisli samo još da si ti o njemu nešto rekao!Ali ti si čovjek- ….

  6. Kad je Djuka napadao Stefanovica, onda je zaboravio da napada vlast kojoj i on pripada. Mukica je zaboravan od silnog posla.

  7. Pa sama je i Brbanićeva postavila resore po nalogu Vučića i sad ko je kriv….?Ovu maglu samo Majski Prevrat može da rasturi….

  8. Најбоље би било да одете с политичке сцене да спасите овај народ глупости

  9. Zanimljivo,Djuka brani Krkalovicku,inapada Stefanovica vec neku godin.Kada se Stefanovic brani Djuka kaze,Ti prozivas predsednika,Vucica,Ne sme ni da se brani.Vucic MUDRO CUTI a On je odgovoran i za to i katastrofalno stanje u Srbiji.Lazni proseci,lazan standard sve je lazno sem kriminala i zaduzivanja zemlje.Dokle ce Vucic da glumetara i laze ovaj narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.