Đukanović: Tači i Vučić testiraju javna mnjenja

Ostavite komentar


  1. Test je odavno propao…iako se i dalje narod priprema na pristanak secesije Kosmeta I Metohije !! Naravno, osnova zamisao A/V i nametnutih koje kakvih Janicara, nekih istoricara , koji su dobili nalog, omalovazavanja kako istoriju srpskog naroda, predaje lazne drzave KiM, kako se vise nikad nebi Srpski narod nebi uzdigo do visine cara Dusana, kneza Lazara, Karadjordja, Milosa Obrenovica ili nedaj boze kao Petra Prvog Karadjordjevica..!! Nazalost u tome su dosta uspeli, pogotovu sa Crnom Gorom, jer je retkost naci gradjana koji tu pripremu izdaje moze da prepozna a kamoli razume ..! I dalje im predstavljaju laznu istoriju o Srbima I vekovno pravo na Saru Srpsku Drzavu , KiM ! Vlast i dalje sprovodi obecano, nikad ih necujes da spominju tu istinu o svetloj strani Srpske istorije, ali zato uspesno sakrivaju mracu stranu neprijatelja Srpskog naroda sa kojima pregovaraku !! Da nebi slucajno mladost u Srbiji saznala pravu istinu !! Omalovazavanje misljenje vodecih akademika i vecinskog dela Srpskog Stanovnistva ?? Zasto ? Sve zbog licnih politickih interesa ,,,!, nedozvoljavajuci gradjanima da sami presude sta je prava istina . Sve se to sprovodi lukavo , laznim predstavljanjem u smislu ,,, mi radimo za Srpski narod i Srpski interes…a u stvari sprovode antisrpske interese I rade protiv Srpskog naroda … ! Nije Srpsko Slobodarski narod nikad u istoriji bio glup , pa ni sada, svoje testove neka okace evropskom macku oko rep !
    U vezi Crane Gore , milo idioti rade nesto slicno odavno. A/V samo kopira !
    Takozvano milo…montegrinima nesmeta gradnja spomenika nemackom Fasisti u Titovom Gradu.. Titu!! A smeta im tabla na primorju, gde pise da je Srpska vojska oslobodila , Kotor, zaliv , Herceg Novi I celo primorje !! Koje u to vreme nije pripadalo c.gori , jer je blo pod Austrougarskom ! Gde se posle toga vraca u sastav Serbske drzave. Dovoljno je receno .. !! Tim podatkom.

    1. Ajoooj sto si se raspisao, bolje idi radi nesto korisno nego sto pises ovde romane i ne bulazni!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.