Đukić Dejanović: Ima vremena za dogovor o zajedničkom kandidatu

Ostavite komentar


  1. Najbolje da Slavica bude kandidat za predsednika, ona bi bila veći poštovalac i branilac lika i dela Aleksandra Vučića. Žena, kojoj je vlast iznad svega.

  2. Kojeg god "zajednickog kandidata" g-dja Djukic Dejanovic predlozila -uzaludan joj je posao. Radno mesto izlezavanja na predsednickoj fotelji za jos jedan mandat je vec duze vreme kaparisao Toma-diploma. Njega jednostavno "narod hoce" i tacka.
    Ko bude protiv, bice drzavni neprijatelj i imace za vratom Vucica i komplet SNS.
    Osim toga lakse je sa presidentom Nikolicem stupiti u kontakt nego sa
    Dacom koji ce tada verovatno na putu do Indije, Filipina i Madagaskara da odbrani od SPS samostalnu drzavu Kosovo.

  3. Postovani "misel".Nije njoj (slavici dj.d.) "vlast iznad svega" kako mislis ! Neeeeee ,lova brale,lova !! Ona i oni (SPS) plus udba,samo na lovu misle.Jer kad““ imas lovu (u oooogromnim kolicinama) imas i vlast.Iz "senke",sto je jos lepse !!

  4. Izbegavanje određenijeg odgovora može se očekivati od bilo kog iz SPS-a. Oni su odavno izgubili partijski identitet. Biti prirepak bilo koje vlasti je ostao prioritet onih koji su izgubili SAMOPOŠTOVANJE. Pristojnost mi nalaže da ne koristim oštrije formulacije. Sud pokolenja , koji nas čeka, ko izgubi iz vida – biće istorijski gubitnik

Ostavite komentar


Politika

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba 10

Veličković (SSP): Jagodinski sjaj i beda, igara i hleba

 Lako će samo ime Jagodine i asocijacija koja se na nju, jedina nažalost, povezuje, a to je ime Dragana Markovića Palme da zavede ljude koji ne žive u našem gradu, da pomisle kako je nama Jagodincima lako i lepo živeti u ovakvom okruženju, kaže za Danas Slađana Veličković, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Jagodini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.