Đukić Dejanović: Osuđujem napad na državne institucije

Ostavite komentar


  1. Moze Slavica Dejanovic, dezurna ministarka svega i svacega, da osudjuje nasilje ali prvo treba da se zainteresuje ko je stariji covek koji je motkom temeljno lomio stakla na skupstini grada.Potpisujem da nije medju uhapsenima jer je radio po zadatku sa jos desetak ubacenih.Srbija u prelomnim trenucima uvek pokaze i onu ruzniju stranu,kada nasilje zapocinju lazni ,maskirani Srbi.

  2. Uvazena gospodjo, vi izgleda da niste svesni da drzavne ustanove u Srbiji ne rade svoj posao kako im zakon nalaze, i to bas sve, bez i jednog izuzetka. Licno sam imala lose iskustvo sa tim srpskim tkz institucijama gde su mi samo trazili mito. Ne moze covek posteno nikakav posao da zavrsi u Srbiji i zbog toga mora nova vlast da dodje i da konacno se korupciji stane na put. Nije narod pokvaren, vlast jeste.

  3. Ova drugarica ispuzala iz radionice drugarice Mire Marković. Takvi nam još sede u Vladi. Nema nama spasa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.