Đukić Dejanović: Ružić nije zaštićeni beli medved

Zamenica predsednika SPS i ministarka bez portfelja govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Podpredsednica SPS (odn Daciceva zamenica) g-dja Djukic Dejanovic je propustila dodati da su "zasticeni beli medvedi" i nerasformirane vojne i bezdonosne sluzbe Beograda i Srbije koje po sluzbenoj duznosti glasaju za patriotski SPS.a sve po onoj " I posle Milosevica -Dacic". Kada ovo oni rasciste medju sobom Ruzic ce biti "zadnja rupa na svirali".

  2. Da li ste medvedi, ne znam, ali ste svi zaštićeni, naravno i ti lično. U svakoj ste vlasti, svima ćete dati podršku za dobro uhlebljenje za koje nije potreban nikakav rad a ni odgovornost, što je najbolje. Isti ste sklop kao i većina koja vas šlepa, jer ste iste "provincijencije"(što bi rekla Gojković), pa tako istom munjevitom brzinom zaboravljate da ste takođe bivša vlast na koju svaljujete krivicu za sve brljotine koje činite. Lakoća sa kojom gutate sva pljuvanja koja povremeno stižu od te većine na kojoj parazitirate (kao i na nama), prava je slika vašeg zajedničkog karaktera i savesti. Šta god rekla, g-đo Slavice, svodi se na "zborite usta da niste pusta"- pričam da ništa ne kažem a kao zvuči učeno i odmereno. Jedno veliko šuplje. Svi komplet.

  3. Znači bez Vučića nigde i ništa. Biće i predsednik te komisije za demografiju! Ko margarin-" U SVE SE MEŠA"

Ostavite komentar


Politika

Šta je Vulin poručio za RTS nakon povratka sa samita BRIKS-a? 10

Šta je Vulin poručio za RTS nakon povratka sa samita BRIKS-a?

Potpredsednik Vlade Aleksandar Vulin predvodio je srpsku delegaciju na samitu BRIKS-a u Kazanju, za koji ističe da je probudio nadu u svetu. To je skup slobodnih zemalja i ljudi, kaže Vulin. Ističe da BRIKS ne uslovljava Beograd, te da bi bilo neodgovorno ne istražiti sve pogodnosti organizacije u kojoj su Rusija, Kina i Indija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.