Đukić Dejanović „u trci“ sa Stevanovićem i Dašićem

SPS i JS odredili kandidata za gradonačelnika Kragujevca

Ostavite komentar


  1. Mislim da ste promašili izvor informacije, koji vam je preneo da ona „uživa veliki ugled u tom gradu“. Naprotiv, Slavica Djukić-Deajnović je jedna od najomraženijih osoba u Kragujevcu. Devdesetih je bila perjanica SPS-a i imala ravno TRIDESET funkcija i isto toliko plata, počev od lekara specijaliste, Šefa psihijatrije u KBC-u, preko profesure na medicinskom fakultetu, sefa katedre, prodekana, člana raznih komisija na drugim univerzitetima, itd. Zbog načina napredovanja u profesionalnoj i političkoj karijeri ima nadimak „Ćićolina“ (ko poznaje profesiju Ilone Staler, moćiće da razume analogiju). Tokom protesta devedeset šeste-sedme je dobila i nadimak „ku..va crvena“, a jedva je izvukla živu glavu 05. oktobra iz Direktorijuma KBC-a (ah, da bila je i Direktor KBC-a istovremeno uz sve ostale funkcije). Tako da mojte da pišete nešto o čemu ne znate. Informišite se malo.

    1. Ako Slavica Djukic-Dejanovic bude gradonacelnica Kragujevca, u sta ne sumnjamo, ne bi se puno razlikovala od gradonacelnika Beograda, Radojicica, kome sve poslove obavlja Vesic. Naravno,valjda ce Djukic-Dejanovic u medjuvremenu promeniti dres i preci u umivene SNS radikale,odakle je i ljubimac svih Kragujevcana, bivsi predsednik Nikolic.

    2. Zaboravili ste da napomenete da su je tog 05. oktobra ljudi ispred Upravne zgrade KBC-a gadjali djubretom iz kanti i da su je cetiri „gorile“ izvodile da je masa ne lincuje. Toliko je bila (a i sada je) cenjena u Kragujevcu.

  2. Dacic u drustvu sa Palmom,zvanog Kodzak, ima sanse da opstane. Za ostale kombinacije garancije su nikakve.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.