Đurđević Stamenkovski: Upad u filijale PŠ na Kosovu i Metohiji akt genocidne politike prema Srbima

Ostavite komentar


  1. Ko jos uzima za ozbiljno sta Milica preletacica ,“Milica lazljivica“ izjavi.Pametnije je da primenjuje „Cutanje je zlato“posle svega sto je uradila i zgrozila sve koji su joj verovali.Kakva ministarka Milica takvi i svi od vrha do dna koji su bili za to da im se Milica pridruzi i proda obraz za udobnu fotelju.

  2. Ova osoba ima obraz da se oglašava? Ni obraza, ni morala, ukratko, “00”.

  3. Pa to je sve tvoj politicki idol AV briselskim, ohridskim, vasingtonskim…(nastavi niz) sporazumima potpisao, dogovorio i omogucio. Ti si sad deo te ekipe.

  4. Ova preletacica jos nije ni sela u fotelju (krilo)srs/srs,a vec je pocela da pametuje i deli „packe“.Zar nema pametnijih od ovih botova u Srbiji koji su sposobni da vode racionalnu politiku,gde ce nacionalizam da se eliminise iz svakodnevne politike?Preletacice,to sto ti nazivas kojekakvim recima mi nazivamo borbom protiv korupcije,a to valjda ima i po Srbiji,zar ne?Zar se i Srbija ne bori protiv iste bolesti,kriminala,korupcije itd.Sta ti onda nije jasno?Nezakonito je i to preletacice da ilegalno ulazis na teritoriju Kosova,pa ako te jednoga dana uhapse zbog toga to nece biti teror,nego borba protiv nezakonite radnje i nepostovanja Zakona Kosova.Znam da ti ne priznajes Kosovo,ali morate da shvatite da je to za sve normalne ljude zavrsen proces,i bilo bi pametno i zahvalno da vi sovinisti i huskaci ostavite nase sugradjane kosovske srbe da zive svoj zivot,a ne kako vama odgovara.Otrezni se,jer Svet ide napred,a vi tezite stagniranju zemlje.

  5. I šta ćemo sad?
    Šta će ministarka preduzeti osim štoje napisala saopštenje, verovatno sad Kurti drhti od straha kad ovo čita.

  6. Pod hitno maskirnu uniformu i kalašnjikov i pravac Kosovo da braniš srpski narod…

  7. Đurđević Stamenkovski: Upad u filijale PŠ na Kosovu i Metohiji akt genocidne politike prema Srbima

    Ko ne veruje Milici neka „pazljivo procita definicuju genocida“ i neka se sam uveri u to da je „ukidanje dinara kao platnoga sredstva“ GENOCID i da je svako ko na bilo koji nacin „ucestvuje u sprecavanju opstanka dinara“ kao platnoga sredstva „genocidan“ a svi znamo da je glavni „sprecavac“ Aljbin Kurti pa vi onda sami zakljucite da li ce se i za njega pronaci put koji ce ga dovesti pred „medjunarodni sud“ a kasnije i Rezolucija u GS UN o tome da je Aljbin Kurti tj. „svi albanci kolektivno“ pocinio GENOCID „nad dinaroom“ na Kosovu „unistavajuci Dinar samo zato sto je srpska valuta“ !

  8. Ova vise nema nikakav kredibilitet. Ako se juce klela u jedno a danas u sasvim drugo zbog para i interesa, kako sada opet da joj verujemo?

  9. Komentari su zabrinjavajuci,niko ne komentariše upad kao da se nije ni dogodio.Teško nama sa vama .

  10. Mislim da bi bilo korektno da Milica Avetnica ode na KiM i pokaže snagu svojih patriotskih uverenja…..sećam se da se u novembru 2023 provlačila kroz šumu kao izviđačica ne bi li ušla na KiM…..

  11. Treba joj javiti o Srebrenici, šta ima da kaže, i pitati je šta je bilo pre bombardovanja na Kosovu.

  12. Akako bi biloda se nekako pod okriljem mraka prebacima na teritoriju Kosova i napravimo selfi? Milica ima iskustva moze nam pomoci.

  13. Đurđević Stamenkovski: Upad u filijale PŠ na Kosovu i Metohiji akt genocidne politike prema Srbima
    gdj djurdjevicka dali bi dozvoljija slicne filiale drugih drzava na teritorije njene drzave model 2006-te?

  14. Licemer,
    pridruzila se stranci koja je dozvolila sve ovo a sad kukumavce,koga briga za njeno misljenje

  15. Ona nesto prica??!! Bolje da cuti jer je vise niko ne slusa i shvata za ozbiljno. Dno dna. Zena bez imalo srama.

  16. E vidi ko brine o kosovskim srbima , jel moguce…Milica preletacica…

  17. Pa što ne odeš dole sa ovim koji te je ubacio u sektu i ne sprečiš ih?

  18. И, шта ћемо сад?
    Видите да није исто бити у опозицији и причати и предузети драстичне мере као одговор сада када сте на министарској функцији.
    Идемо ли на Косово, ако не, боље да нико ништа не прича. Од прича нема вајде а нашем народу је тешко и без тога.

  19. Da je narod hteo da bude u vlasti glasao bi za nju i njenu partiju. Izašla, nije prešla cenzus, da ima obraza ostala bi opozicija što u stvari nije nikada ni bila.
    Da je nestranačka ličnost i da nije izašla na izbore u redu, ovako je onaj ko je postavio za ministarku ponizio i pokazao kakav je dotična čovek. Sramota za ženski i ljudski rod i za Srbiju u koju se kune.
    Blago nama dok nas takvi zastupaju!

  20. Jel to ona što se „zavetovala“ vučiću i njegovim vezirima?

  21. Je li to njen delokrug rada ili se petlja u tudj posao?
    Da li je to rekla ministarka ili Zavetnica?
    Nista mi nije jasno?

  22. Šta se čeka ministarko?
    Oćemo opet kroz šumu pa na Kosovo?!
    Ne?
    Naravno, ne može se zbog fotelje

  23. Напали Поште, у намери да их упропасте. Почела је неодољиво да ме подсећа на Тому Николића. Редовно ми је улепшавао дан својим високоумљем.

  24. Tvojw baljezganje radikalskim recnikom je akt vase radikalske genocidne politike prema Srbima…

  25. Мица лажљивица је издала свету српску земљу! Историја ће судити издајницима.

  26. Milica je sa Kosova,bolje razume situaciju nego mi koji nikad nismo bili dole! Za sve je u pravu!To iz koje stranke je došla,mene lično ne zanima,ma svi su u poslednjih 30 god.preletači!Malo je ko ostao dosledan svojoj stranci!

  27. Koliko se ja razumem gispidja je ministarka za brigu o piridici i deci sad i strucnjak za Kosovo jer taman posla da se ne oglasi a nije je bilo blam da oreseca vrpcu za vrtic u Nisu koji ce mozda tek u seotembru da bude gitiv i da onako pravo srpski proslavlja Uskrs

  28. Devojcice Milice…ohoho kako ovo zveci.
    U prazno.
    Sto vise klepece- ovom narodu sve gore i gore.
    Ali ne i njoj licno.
    O tome je rec.

  29. Milice pametnije je da ćutite tvoj sef kod kog si lazljivice preletela je prouzrokovao takvo stanje naroda na Kosovu i Metohiji Nemanipulisite, nalazite vise ovaj narod dobro se vidi sta Vam je preče od KiM Seseljove radikalcine

  30. И шта ће Влада која се обавезала на дефакто признање независности самопроглашеног Косова кроз прихватање француско-немачког ултиматума, а зарад опстанка режима на власти, чије је сада члан Милица лажљивица и прелетачица ,да учини тим поводом?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.