Đurđević Stamenkovski i Bakić u klinču u „Utisku nedelje“: „Koliko razumem vaš suprug je bio glavni i odgovorni za propast ujedinjenog nastupa desničarske koalicije“

Ostavite komentar


  1. Shvatite jednom…sve zavisi, na žalost, od međunarodnog činioca!Tako je bilo od vremena Kraljevine pa na ovamo. Interesi su mnogi i ništa se ne prepušta slučaju. Kada dodje do promene ona je već pripremljena! Tako je u većini zemalja!

  2. jovi bakic salonski revolucionar. hoce da batina ljude ahahahaha a dobije upalu misica od vezivanja pertli na cipelama. video ga uzivo covek je jadan koliko ne brine o sebi. al on je pozvan da kaze sta ima, da se njegovo misljenje cuje. ostali gosti su politicari ne mnogo sirokog obrazovanja ko baki al su ok kakav je vucic.

  3. Milica bese pocela karijeru u radikalima? Odjednom odbori, finansije, infrastruktura? Cudimo se za potpise. Jednom mislim da je pomenula da se porodicno bavi poljoprivredom i odatle finansira celu stranku. Hahahahaha Od opozicione borbe u skupstini, pamtim samo da su bili divljaci kada se Vucic pojavio u skupstini i time on izgledao civilizovano u odnosu na ove. Seseljeva prica, obecava neke granice i nista vise. Ovi bi nas pre izolovali od sveta nego Milosevic.

  4. Profesor Bakić me šokirao svojom nepristojnošću.
    Kakve veze ima da li Milica podržava stavove pokojnog oca?

  5. Све је то истина што Саво и Јово (Хм ? А где су нестали Сава и Јова?) зборе. Ова је професионална политичарка и не бих о њеним перформансама. Али шта то вреди. Биће како колонијални управници одреде.

  6. Iako nisam obožavatelj Milice Zavetnice moram da primetim neprimereno ponašanje Jove Bakića koje je na sve ličilo sem na ponašanje jednog profesora!
    Sa njim se nešto ozbiljno dešava i mislim da je potpuni promašaj kao gost emisije! Čak je i voditaljki, koja baš i ne pati od toga- saosećanja, bilo neprijatno ponašanje profesora Bakića!

  7. Savo odličan,pristojan i kulturan ,ova Zavetnica i Bakić prosti i primitivni.Mladost je dobra, kakvi su im profesori i političke perjanice koje im nude,faktički nasilje i rat .

  8. Pa braćo mila čovek samo kad vas čuje sve mu je jasno. Ako su ovo kandidati opozicije,e tako će te i proći na izborima.

  9. Ej, „državotvorna opozicija“! U životu ne bih glasao za nekoga ko je sebi dao takvo pretenciozno „zbirno“ ime. A pogotovo što politiku temelje na nacionalizmu, regresivnoj ideologiji na temelju koje nema „dugoročne sreće“.

  10. Stanenkovski zavetnica je tako neprijatna i nevaspirana, priča kao robot navijena onim neprijatnim, za sluh i psihu, glasom, da mi u neko doba gledanja emisije porastao pritisak, bukvalno! Jedna od emisija koja mi nije prijala.

  11. Nekada sam sa uzitkom cekao da prof. Bakic gostuje da kaze nesto pametno, ali me sinoc razočarao kako ponašanjem tako i onim sto je rekao, cinicno podsmevanje, nadobudno ponašanje sa visine, osuda svega i svakoga bez prave ideje, osim par uopstenih floskula, stvarno kakva nam je elita i naucna zajednica nismo mi bolje ni zasluzili od Vucica i satelita u liku ove zavet ice, vidi se da je pohadjala sns akademiju kod Orlica i ekipe, pa znate sta je prof. Lompar za Bakica institucija

  12. Uvazeni profo,a sto nebismo proverili sve stranke za potpis,budite malo prakticno i demokrata ako znate znacenje reci-,svima isto…

  13. Svakako cu izaci na izbore, sinocni emisija mi je samo dokaz u nizu, da nama spasa nema.
    Nazalost.

  14. Srbija je kolonija. Ponovo kao nasi stari nosimo tudjinski jaram.

    Nista nije propalo. Izadji i glasaj za promene.

    Svi su isti.

    Izaberes pricu koju zelis i konstruises realnost zivota.

  15. Bakić je sinoć bio nešto pogubljen. Naseo je na provokaciju Zavetnice, i počeo da sprovodi neki mačo represivan fazon „ja sam profesor, sad ću ja tebi da pokažem“. A poruka mu je krajnje defetistička, po njemu ne vredi ni izlaziti na izbore. Iznenadio me. Delovao je kao potrošen, razočaran čovek, koji u stvari nema više šta da kaže, pa je promašaj zvati ga u emisiju.

  16. Svaka čast profesoru. Razotkrio pravo lice ovih lažnih opozicionara. Sve ih db naštancovala. Ovo sa potpisima je tek očigledno, da se vidi „iz aviona“. Izgleda da je neko iz sns-a bio jako lenj da se dodatno smara, pa je odradio „3 u 1“ prikupljanje. Milica je nabiflala napamet rečenice koje treba da izgovara i da se smeška pred kamerama. To joj je dodeljena uloga. Kad joj se postavi neko pitanje koje „nije u skriptama“ vidi se koliko joj je plitko obrazovanje. A ono čuveno „jurenje po ulicama“ će se desiti pre ili kasnije. Samo zavisi koliko bude trebalo vremena da narodu prekardaši.

  17. Zna li iko sta treba raditi?Ima li neko sa programom?Izgleda da je Broz 45 ocistio Srbiju od pametnih ljudi.Ne mogu da verujem sta slusam i od vlasti i od opozicije.

  18. Ma ljudi, ovo je klasican primer udbaske stranke. Spavacke opozicije.. Zavetnici, lol, ko nasedne na ovo, bas nema iskustva sa zivotom.

  19. Drug Bakić umesto da podrži svu opoziciju u bilo kom obliku organizovanja ,on stvara sumnju i razdor. Verujem iz ideoloških razloga(jer je levičar).
    I TAKO POMAŽE VUČIĆU!!

  20. Ako ste želeli emisiju (informaciju) o neuspelom ujedinjenju
    desne opozicije umesto profesora Bakića mogli ste pozvati
    profesora Kovića.
    Lepše je s kulturom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.