Đurđević Stamenkovski: Krajiški Srbi su temelj Nacionalnog okupljanja

Ostavite komentar


  1. Sem nacionalizma, nista drugo.
    Kultura, umetnost, socialne teme, medicina, penzioneri, skole….su tabu tema.

    Hocete nemir i nesigurnost do rata izaberite ono prvo.
    Hocete mir i prosperitet, izaberite ovo drugo…

  2. Krajiski Srbi i Licani pogotovu posle 1995 vratili su demokratiju u Srbiji 200 godina unazad. Od Tita do Vucica uvek su bili uz autokrate,80% njih. Samo se Vi njima ulizite,ali Srbijanci znaju ko je ko.

  3. Krajiskih srba nema postoji narod koji je u 15 i 16 st. uz pomoc Turaka naselilo djelove Hrvatske, a to su Vlasi, koji su kasnije uz pomoc Srbijanske crkve na cudan nacin postali „srbi“ poslje pobune u Hr, svojom voljom su se vratili i srbiju, pitajte S. STRBCA, koji je cak i g. tajnika obavjesti da oni, kako kaze su morali „povici zivu slilu“

  4. Ma oni nece da se vrate svojoj kuci vec su ostali ovde u Srbiji i ovde zele da rukovode pre nas domacih i autohtonih.

  5. Krajišnici kobojagi „pravi Srbi“, a donosili su serijske odluke kojima su štetili prvo sebi a onda i ostalim Srbima. Od njihovog srbovanja još uvek vučemo posledice. Pričao mi jedan kako „ne bi oni, ali huškao ih Milošević“. Nuđeno im je od Hrvatske da imaju autonomnu oblast u Krajini (!), ne, oni hoće nezavisnost i osvajanja. Kome oni mogu biti istorijski uzor?

  6. Krajišnici su najbolja potvrda da smo mi Srbi jedini narod koji i kad napusti ognjište, vrati se kući. Srbija je njihova kuća, izjavila je Milica Đurđević Stamenkovski u Banstolu.

    Dragi Srbi sa Kosova „razmislite“ malo o ovome !
    Ako napustite „svoja ognjišta na Kosovu“ to ce samo znaciti da ste se „vratili kuci u Srbiju“ !

  7. takoje pradedovi tih kraiskih srba su se borili prorotiv srbije i srba u prvom svetskom ratu

  8. А зашто су напустили огњишта ? Тамо су добро живели, боље него већина у Србији .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.