Đurđević Stamenkovski u Leskovcu: Jugostok i istok Srbije na udaru „bele kuge“

Ostavite komentar


  1. O kome ti brineš? Putuješ po Srbiji i varaš narod.Ili možda tražiš diplomu koju si izgubila!

  2. Uvek samo lepe priče za glupu masu, a na delu najgroznije uništavanje Srbije. Šta je s pelenama z Huri?

  3. Što pre odeš ti i ostali kao ti bolje za Srbiju. Zbog vas ljudi odlaze i ne okrecu se, a ko da stvara porodicu u ovoj bedi? Hrana najskuplja u Evropi , benzin da ne govorimo….Poslacu ti fotografije sa cenama u marketima Nemacke, Italije,Češke….Milice lažljivice, kako su te zvali iz vlasti dik nisi postala kao oni….

  4. I ti si se pokazala, nije ti mnogo trebalo Milice zanoktice da preletiš pod skute sns landara.

  5. ..politicka kuga koja vlada deset godina je desetkovala i osiromasilo stanovnistvo ..lek je da sns kamarila..ode sa vlasti i Srbija pocne da zivi i umnozava..

  6. Srbija ce za 50 god da nestane.Pogresna politika je pravi krivac.Porodilista kao kasapnice,treba stimulisati mlade da radjaju decu a ne u 40 toj da rode prvo dete,za prvo dete teeba dati najnizi deciji dodatak,ne vezano kol primanja imaju roditelji deciji dodatak treba da bude OBAVEZAN ….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.