Đurđević Stamenkovski, Nikodijević i Jerković: Novi beogradski izbori biće referendumski, na njima će se odlučivati o „političkoj budućnosti Srbije“

Ostavite komentar


  1. Naravno da nisam procitao tekst! Zasto polusvetu, uopste poklanjate paznju?

  2. Ķako svi, od AV do ovih ‘karakternih’ likova perfidno svoje greske prebacuju opoziciji u omega svog kvazi patriotizma

  3. Čega se boje O KUPLJENICI ako imaju vlast na republičkom nivou.To je idealno mogu 100% da kontrolišu materijalno poslovanje,grada.
    Sada im je to onemogućeno jer su svi poslovi u četiri oka,bez tendera.Idealno i za novu vlast jer mogu direktno da ukažu na probleme koje pravi ,,republika,,Narodu je bolje kada se svadjaju političari i hapse izmedju sebe.

  4. Milice pukla si ko zvecka,ti i tvoj lazni patriotizam. Dzaba ti prica,svima nam je jasno ko si i sta si i kome si se prodala. Sada si postala potrosna roba diktatora. Sedeces sa Bakarecom i Kebarom. Zalosno,ali zasluzeno.

  5. Jako je ruzno sto ljudi na vlasti umislili da drzava pripada samo njima a da su ostali politicki akteri neprijatelji Srbije. To nema nigde na svetu. Kao da su opozicioni politicari dosli iz Nemacke. Umislili su da su samo oni bogom dati da vode drzavu. Zato treba da odu i zato sto su upropastili buducnost Srbije koju su maksimalno pokrali.

  6. Ovo troje marginalnih politicara nikada nece doci na vlast jer su ocigledni autsajderi a narocito Milica lazljivica i Jerkovic lazljivac. Jada li je drzava sa ovakvima.

  7. Jel sada hoćete da nam prodate priču da su beogradski izbori referendumski i da se tu odlučuje da li će pobediti „patriote“ sa SNS na čelu, ili će pobediti “ izdajnici“ to jest opozicija. Da vas Beogradjani hoće, vi biste već formirali vlast, ali na našu sreću neće ni vas ni Dodika ni gospodjodju Djurdjević Stamenkovski Minhauzen. Sva opozicija zajedno i da ih oteramo. I čuvajte se preletača. Pre izbora svi da overe izjavu da mandat ostavljaju izbvornoj listi.

  8. Ovi kadrovi novih sns frakcija nisu objasnili ni rekli kako ce izbori biti namešteni. Ko uopste propagira i plsca ovu besramnu Stamenkovski i koliki je njen novcani interes i ko je sa SPS finansira. Ništa , ali nista se nece promeniti, ostaje beda, besposlica, epp vucica, bezakonje, kriminal i mucenje naroda i ljudi. To jr svima jasno, sem partijama u kojims nists ne radeci, odlicno zaradjuju.

  9. Zavetnica i otpadnik Jerkovic klasicni preletaci.Koliko je leglo para i jos kojecega.Plasite li se boga ?Kako spavate?

  10. jedno je jasno-ti si zavrsila karijeru…neces postojati posle izbora,Nestor takodje

  11. Odlučivaće se da li beograđani žele da im kriminalci, navijači i korumpirana naprednjačka sekta i dalje budu vlast u Beogradu!

  12. Milice, sad se možeš kandidovati na listi SNS-a za beogradske izbore. Možda konačno i dobiješ neku funkciju. Dobro je što nećeš biti u republičkom parlamentu i što nećemo slušati tvoje „filozofske“ tirade, tobožnju kritiku vlasti, brigu o Kosovu, jedinstvu itd. Dobro se sećamo. Znamo i genezu Zavetnika još od radikalskog vremena.

  13. Eto, sada su sve maske pale i konačno znamo ko je prava opozicija organizovanom kriminalu.
    Da, Beograd će odlučiti da li će da Srbija nastavi put u propast i konačno se uruši kao nekada Jugoslavija ili će, smoći snage da izabere Evropsku budućnost.

  14. Zanoktica sada može samo da „tercira“ Šešelju u TV nastupima na Pinku !!!

  15. Ви из Данаса, као да сте се мало погубили, да не напишем нешто горе. Зашто објављујете било шта од зорке коридорке, шормаза и осталих особа за једнократну употребу ? Сад сте списку (како кажу Македонци) отпишуваних додали и мицу радикалку.

  16. Frka bato. Izmiče Beograd a posebno pare od vantenderske izgradnje objekata za taj MALI EXPO od koga su napravili događaj decenije a radi se o jednoj gotovo beznačajnoj manifestaciji koja im služi da konačno opljačkaju Srbiju. Zato treba reći da izbori u Beogradu jesu sudbinski ali za rušenje ove korumpirane lopovske vlasti.

  17. To su ti likovi koji brane Rusiju ,u principu se bore za Unosno mesto,koje im donosi položaj da korunpiraju i budu korumpirani.Sistem i društvo su nevažni,važan je pojedinac.

  18. Beograd ima 40% BDPa Srbije zato što je svaka kompanija primorana da svoje središte registruje u Beogradu. Tako na primer kompanija koja ima fabrike u Vranju, Subotici ili Boru, registruje sedište u Beogradu i sva njena proizvodnja se obračunava da je proizvedena u Beogradu i novac se uplaćuje u beogradsku kasu. Primer sedište NIS-a, premešteno iz Novog Sada u Beograd, MK Grupa….

  19. Opozicija ne treba da izađe na BG izbore i ni na jedne buduće izbore dok se ne promene uslovi, počev od kampanje, preko biračkih spiskova, medija, kršenja ustavnih ovlašćenja od strane predsednika države i drugih političara…

  20. Sram te bilo … ma sram te bilo , ti treba se povuces i zivota a ne iz politike. Izneverila si sve svoje birace iako ih bilo stotinak (tvoj maksimum) sad hoces da odlucujes o sudbini naroda zajedno sa lopovima uaaaaaaaaaaaaa

  21. На београдским изборима се одлучује о Београду. У Београду. И одлучују само београђани (само они који живе, станују, у Београду). Све друго је подвала.

  22. „Beograđani neće odlučivati o komunalnim i infrastrukturnim pitanjima koja se tiču grada“ vidi, vidi zna ona i istinu da kaže.

  23. Beogradjani istorija i buducnost gledaju na vas.Dobro zazmisliti i svi na glasanje.

  24. Sranka „nema nazad iza je Srbija“ima puno claniva i to mladih sposobnih ucenih i pametnih ljudi,koji su otisli iz ove rupe i svi uglas vicu „nema nazad iza je Srbija“.

  25. Glasao sam za SNS do sada ali ako njima pridje Milica lazljivica radikalka onda necu vise glasat za njih.

  26. Do god nam se ovakvi otimaju za vlast sa ovakvima koji su vec na njoj ,nema nama svetle buducnosti!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.