Đurđević Stamenkovski: Pokret za narod i državu donosi revoluciju na političku scenu

Ostavite komentar


  1. Kada je počela da pada engleska imperija po belom svetu,nisu rešavali probleme koji je ruše.Širili su broj podanika i pristalica imperije ,tako stvarali prividnu nadmoć.Pojačaš radikalčiće radikalima i savetnicima ,epsom,nisom,……..Menjaj sebe ako želiš uspeh.

  2. Ne kapiram SNS sta ce im dodatni prilepci koji nisu prošli ni cenzus kad ce imaj prilepke od Vučina, Krkobabica… Svi znamo koje su satelit fake opozicine partije u Srbiji od Zavetnika do Nestororicevih …

  3. Сјаше Курта да узјаше Мурта. Тридесет година замајавања народа

  4. Oooo Milice zahvalnice, da li te je bar malo sramota sto si postala majka preletacica i clan nazadne sekte? Kako ces to objasniti tvom detetu kad malo poraste i shvati sta majka radi za saku eur? Stidi se zeno……..

  5. Nisi ti dete za politiku,čak šta više,ti si na primitivnom nivou i za pastira si,ako umeš da pevaš

  6. AhhahahhahahahaAhhahahhahahahaAhhahahhahahahaAhhahahhahahahaAhhahahhahahahaAhhahahhahahahaAhhahahhahahaha!!!

  7. Ona puca da bude ministarka prosvete. Sada više za nju nije problem Vučićevo prihvat. brisel. ohrid. sporazuma već nastavni kadar. Jad i beda od nje.

  8. Dobro je krenulo ovo okupljanje oko Srbije. Ali kad se primakne zavrsnim radovima zakljucajte muza kod kuce i ne javljajte mu se na telefon. Za prosvetu ne bih brinula. Nema toga sto deca nauce u skoli sto tabloidi, Pink, influenseri, drustvene mreze i svakodnevica ne mogu da razuce.

  9. Zašto objavljujete izjave ove nebitne osobe? Njena „stranka“ nije prešla cenzus, nije nikakav politički faktor u Srbiji.

  10. Pa vi isti na vlasti 30 g.samo SOLAPITE kako je država ugrožena i kako je treba braniti.

  11. Pokret za narod i drzavu ne donosi nikakvu revoluciju na politickoj sceni Srbije nego je pravi promasaj to je jasno i Milici Djurdjevic Stamenkovski koja kada je shvatila da moze dobiti neku funkciju poceli su da joj se prividjaju vanzemaljci.Treba da se stidi biraca koji su glasali za Zavetnike bas zbog nje a sad je preziru jer to ona zasluzuje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.