Đurđević Stamenkovski u Hit Tvitu odgovorila da li bi se učlanila u SNS

Ostavite komentar


  1. Valjda ćete objaviti !? Znate li ikada da napišete istinu. Čovek je rekao da bi, pre 8 godina, voleo da je M. Đ. S bila (!) član SNS a ne sada da se učlani.

  2. Nije pomenula utakmicu sa plaćenim sudijama,viškom igrača na terenu,pokvarenim semaforom,…..Bar nas je oslobodila sebe iz parlamenta na neko vreme daće Bog.

  3. Ili SNS ili politicko samoubistvo..kako god,…ti si vise nista na politickoj sceni ..

  4. Jel vam nije palo na pamet da sirite upravo sns propagandu i o njoj i dverima? Ima tih, koliko 28%, malo li je koji bi mozda glasali za nju ili dveri, a glasaju za sns. Za neki spn ne bi nikad. E, sad ako je vama milije da vam AV dozivotno vlada, onda nastavite da urusavate svakog ko ima realne sanse da mu uzme glasove. Zbog prica o trojanskom konju nije ni prosla u Parlament i sta sad da radi nego da se pojavi kad god i gde god moze. Samo napred, radite u korist svoje stete.

  5. Polako ima vremena i Šapić je pričao sve najgore i nikad sa njima pa evo gde je sad.

  6. Svojim ucescem u Hit Tvitu gospodja Stamenkovski je ponizila sebe i sve one koji su podrzavali stranku Zavetnici.Da gostuje na televiziji Pink u drustvu Ivice Dacica joj je pogresan korak i ponizila je i one koji su njenu stranku i nju licno podrzavali.I ona i Ivica Dacic su trebali da urade ono sto je moralno posle vrlo losih rezultata na izborima a to je da podnesu ostavke jer su sebicni pogotovo Ivica Dacic koji samo razmislja o novoj funkciji i udobnoj fotelji samo za sebe a stranka mu nije u zizi interesovanja.

  7. A jel znaš, crna Milice, ko je i po čijem nalogu, celu Srbiju ispisao grafitima- “ Milica lažljivica“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.