Đurđević Stamenkovski o „Dogovoru za pobedu“: Nisu nas zvali, ali moguća je tehnička saradnja

Ostavite komentar


  1. Nudite tehničku saradnju koja im nije potrebna jer će izgubiti izbore a ujedno i vi Zavetnici .Koliko ste dobri političari nabrajate šta Vučić nije pomenuo između ostalog ni Rezoluciju 1244UN. Koja ne bi bila potrebna da je se poštovalo osnovno a to je Povelja o teritorijalnom integritet i suverenitet članica UN .A na koju se manično poziva USA,NATO,EU i ostali zapadbni svet.Da je izvršena vojna NATO agresija na tadašnju SRJ, bez odobrenja UN i Saveta Bezbednosti kao sprečavanje humanitarne katastrofe nad Albancima a na tu istu humanitarnu zaštitu Rusa u DLNR se poziva i Putin jer štiti rusku manjinu u Ukrajini.I ovim istupom ste se pokazali kao očajna političarka koja jedino zna da pravi nered u Skupštinu ,pa tako ni vas ni vaše stranke neće biti u novom sazivu posle izbora.

  2. Ne znam kako vi ali, meni gospođa Zavetnica liči na okrutnu osobu kad pogledate njeno lice tj izraz na licu.

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.