Đurić: Albanci seju mržnju i šire strah

Ostavite komentar


  1. Nisam bas sigurna da Albancima na Kosovu odgovara politicar kao sto je Haradinaj, monstrum koji ce uvek izazivati nestabilnost i drzati narod u strahu od sukoba.

  2. Pustimo politiku do đavola, ali sa njima je imao srpski narod problem još za vreme osmanlija, potom i Karađorđevića, Tita, Miloševića i sada.Oni imaju cilj velike albanije i ko to ne vidi ili od naše opozicije opravdava onda je malouman.

  3. A Brisel ćuti , kao po običaju ,neka se jednom izjasne oko izjava Haradinaja.

  4. Haradinaj nije u prilici nikom da preti , Srbija se ne plaši nikoga ali ako treba odgovorićemo žestoko.

  5. Albancima odgovara nestabilnost na Balkanu, da bi prikrili svoje mutne poslove.

  6. Mi smo na provokaciju albanske strane već navikli. Pitanje je samo kako Evropi nije jasno da će se okrenuti protiv njih i početi da im prave probleme čim završe sa nama?

  7. Jedino cemu su skloni Albanci to je da isticu svoja separatistiska nastojanja i Srbija nece nasedati na provokacije i podrivanja,vec ce naci nacin da ocuva stabilnost.

  8. Prvo, Djuric (zajedno sa Vulinom) je onaj koji neprestano siri mrznju (a i lazi). Sto se tice knjiga za djecu, jel on zaboravio da su skolske knjige na albanskom stajale na granici mjesecima i nikad nijesu doavolene da se uvezu u Presevskoj dolini. A sto se tice Walker-s, zasto pripisana izjava se ne moze naci na nijednom sajtu sem srpskim. Ovo je velika propaganda iz Beograda.

  9. Pitam se samo šta je potrebno da se još dogodi da bi Evropa shvatila da u Albancima nemaju konstruktivnog učesnika u pregovorima za uspostavljanje mira u regionu jugoistočnog Balkana?

  10. Kako neko da propagira i promoviše dobre ciljeve, želje za radom, boljom budućnošću i lepom i srećnom saradnjom ako nema u sebi kvalitetne osobine koje može da pokaže…

  11. Ma nije valjda! Kad nemaju ovakve lidere ko mi, Djuric, Vulin…samo seju ljubav, evo Srbi jos malo kao deca cveca…

  12. Evropa bi trebala da reaguje po pitanju Haradinaja i Vokera, obojica pokušavaju da naude Srbiji, ali neće uspeti u tome.

  13. Na teritoriju Kosova i Metohije mesecima se ne dozvoljava unos najbanalnijih stvari kao što su knjige za decu. Ometa se rad pošta. Želim da istaknem da postoji istinski loša namera prema našim ljudima, rekao je Đurić. On je podsetio da je Vilijam Voker priznao da je njegov koncept zapravo koncept "Velike Albanije" koja je u svom korenu fašistička država. Sada nema više sa kim sarađuje ceo svet je upoznat i vreme je da se EU okrene ka toma, da građani Srbije žele da žive u miru, i žele da labanci pihvate da žive u Srbiji. EU mora da poništi status nezavisnosti jer nisu sve države priznale, i da vrate status južne srpske pokrajne KiM.

  14. Ovaj đurić zaboravlja zločince u Srbiji koji su se "preobukli" ,i godinama glume političare koji vode tu zemlju kao da nemaju svoju "slavnu prošlost" !Mlad je,ne seća se Šešeljevih poslušnika,sledbenika i agitatora.Ne zna ni za zločine u Balkanskom ratu nad Albancima kao ni za izjave Dimitrija Tucovića povodom tog terora.A sada se čudite potezima kosovskih Albanaca ?!

  15. Albanci prvo ucenjuju i plase svoje ljude pa tek kada manipulisu gradjanima svoje drzave oni terorisu gradjane drugih drzava na razne nacine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.