Đurić Amfilohiju: Ne sećam se da ste toliko zlovoljno nastupali kada je Crna Gora napuštala državu

Ostavite komentar


  1. „Neka bi nam svima Gospod bio jedini sudija“, naveo je Partijjarh Đurić u otvorenom pismu.
    Boljsevici (ВЧК) opet zele da ubijju svestenike a crkve da pretvaraju u gubilista i grobnice? Nije crkva unistila srpsku drzavu. Komunisti jesu. Unistavaju i danas.

    1. Ne uporedjuj ovu mrcinu sa komunizmom. U komunizmu ima mnogo humanih i ispravnih stvari. Kod doticnog sem kriminala i pohlepe ne postoji nista drugo.

  2. Marko , posto si do sada imao vrlo mudre poteze , bez i jedne greske po Srpski narod , sadasi uzeo za pravo da kritikujes Amfilohija , neznam jesili to sam preuzeo ilite neko nagovorio . Shvati da Amfilohije nije taj vas Radojicic .

  3. Naravno da se ne sećaš,gmaze…tvoje pamćenje počinje 2014.Tada si lobotomiran i resetovan.
    Kapiram ja,da moraš da laješ,nije ti lako,jer ti je gazda tako rekao.
    A on najviše voli da radi sa vama,preletačima,jer vas lako ucenjuje.Sada više i ne mora-svaki od vas ima instaliranog Iliju Čvorovića u svojoj glavi,umesto mozga.

  4. Jel to predsednik iz svog dzepa dao za obnavljanje crkava ili to radi nadlezno ministarstvo u ime naroda, a ne Vucica? Ili je to radjeno da bi crkva samo aminovala bez pomisli da kritikuje sve odluke lakomislecih glava. E, pa, Djuricu u delu mislece Srbije, tako ne biva. Nek Bog pozivi vladiku Amfilohija i njemu slicne.

  5. Vučićeva pudlica laje na šarplaninca. Najsmešnije je kad ljudi bez trunke moralnog integriteta kritikuju Amfilohija Radovića, koji je svakom vladaru tresnuo u oči istinu, i to ne bilo kome nego onima koji su poznati po tome da ubijaju neistomišljenike. Svakog ko je to zaslužio Amfilohije je razobličio, pa ni Vučiću dužan ne ostaje.

  6. Kako zeleno deluje ovaj klinc!-Bez av-a bio bi samo učesnik zadruge!

  7. Djuriću ne bulazni?! Zadrži makar trunku dostojanstva i izadji iz Vučićeve zadnjice?! Šta lupetaš, nije valjda Amfilohije Radović odgovoran za razlaz Srbije i Crne Gore. Zadrži makar trunku dostojanstva i ostani u okvirima i manirima visokog srpskog zvaničnika, ostavi se uloge Vučićeve pudlice, koja svojim lavežom treba da skrene pažnju sa izdajom koja nam se servira kao velika pobeda. Ta pobeda, koju nam nudite, mogla bi da se definiše da ćemo pobediti kada izgubimo?! Nonsens, koji se partijskim krpiguzima nudi kao najveća mudrost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.