Đurić: Apostolova podržala kosovsku nezavisnost

Ostavite komentar


  1. Ovi ljudi su teški, sebi, prijateljima, neprijateljima i svima koji imaju ikakve veze sa njima.
    Jedini problem je što svi u ovoj u…noj zemlji imaju veze sa njima

  2. Ovim izjavama Apostolova samo pogorsava situaciju! Ne moze ona da podrzava samoproglasenu drzavu KiM, zato sto to nije drzava nego deo nase zemlje koji je okupiran od strane albanskih terorista!

  3. Znaci sve je u redu i bez posledica po vas, sta god da kazete o Kosovu i inace, jer mi smo samo veverice, imamo lobotomiju i klimamo glavom dok traju vasi mandati, napune racuni, dok sagradite sebi grad na vodi i smistite se ususkani po staklenim kulama daleko od raspale sirotinje… neznam dali je Djuric to hteo da kaze?

  4. IKako može da kaže da je Kosovo nezavisno, kad je očigledno da nije. Đurić dokazao.da može da uđe kad hoće i kako hoće. I izađe kako neće. Smorili su me sa željom da samo slušamo o Kosovu dok se pored nas događaju nezapamćena ludila svaki dan.

  5. Jasno je da EU vodi dvostruke arsime i kao takva podrzava sve ono sto radi Pristina, a Pristina od pocetka opstruise Sporazum

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.