Đurić: Bez obzira na dokumenta Srbi da probaju da glasaju na Kosovu

Ostavite komentar


  1. G. Đurić je predstavnik vlasti koja je Kosovu potpuno prepustila sudstvo i policiju; po kom osnovu on sada traži da Srbi izađu da glasaju sa srpskim dokumentima, ako je to režim u Prištini ukinuo?

  2. Šta bi bilo kada bi se sledeće godine na izborima u Bujanovcu pojavio neko sa ličnom kartom Kosova? Da li bi mu dozvolili da glasa ili ne? Samo pitam.

  3. Ovaj opet pali taj narod dole da ulazi u sukob sa albancima a i međusobno. Znamo da je to uhodani recept da se ovakvi monstrumi još uvek održe na vlasti. Narod treba dole da gleda svoj interes kako da, u miru i suživotu, živi sa svojim prvim komšijama, a ne da im ovakvi iz Beograda kroje sudbinu za svoje lične interese. Ovo što ovaj, „boli ga briga“, lupa je igranje sa vatrom a ceh će opet platiti obični ljudi. Ovakvi bi se borili do zadnje kapi tuđe krvi samo da opostanu na vlasti, jer bi u suprotnom, več odavno bili iza rešetaka, zbog pljačke koje več godinama sprovode u ime te sirotinje dole.

  4. To znači da mogu i svi Albanci koji su rođeni u Srbiji i SFRJ da glasaju sa kosovskim dokumentima na izborima sledeće godine. Ukoliko izađe njih milion, a opozicija bojkotuje izbore znači da će njihova stranka da zauzme najmanje 1/3 skupštine Srbije. I šta ćemo onda?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.