Đurić: Voleo bih da Kosnet očita bukvicu Haradinaju i Veseljiju

Ostavite komentar


  1. Amerika moze mnogo toga da uradi da pomogne da se resi krizna situacija samo ako ima dobru volju

  2. A ja volim sto se tebi i tvojima nagovestava kraj i sto cete ostatak zivota provesti sa ajkulama u Palau. Srecno vam bilo.

    1. Mirza – „rec Vam dajem“ da sam to hteo da priupitam. – oduzeli ste mi rec iz usta pardon – pitanje iz pisanije. Najsrdacnije

    2. Vrovatno, jer drugo i ne zna, prodavanjem magle kao i do sada pod uslovom da nađe kupce, ali to u Srbijici, odvajkada, nije bilo teško.

  3. Pristina se vec uplasila da im Amerika ne uskrati podrsku, promenice stavove veoma brzo.

  4. A i ti si Djuriću lud ko struja. Da nisi ne bi dozvolio da te onako hapse i ponižavaju na Kosovu. Ali kad Vučić naredi mora da se ide zarad karijere. A što se tiče protesta nije samo opozicija na ulici već i narod. A proteste ste izazvali vi iz SNS-a svojim bahatim i nasilničkim ponašanjem, i verbalnim i fizičkim i stvaranjem autokratskog društva. Ne zaboravi da je SNS došla na vlast demokratskim putem, a zatim uništila tu istu demokratiju koja ju je i dovela na vlast. Ali, neko će jednom odgovarati za to.

  5. I ja bih stosta voleo a ti samo slepo volis Vucica , gde ces biti kad vucic ode sa vlasti, nisi ni svestan kako si prolazan

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.