Đurić: Dijalog jedini način

Ostavite komentar


  1. Da ne bi sve ostalo na nasem monologu,ocekujemo uticaj medjunarodnih organizacija na sprecavanje jednostranih i provokatorskih poteza Pristine.

  2. Prioritet nase Vlade Srbije,za ocuvanje mira i stabilnosti dialog je resenje da bi doslo do obostranih resenja.Verujemo u dobra resenja.

  3. Poznate reči- "lepa reč i gvozdena vrata otvora"..ne znam da li će uspešno funkcionisati što se tiče albanskih političara , ali poruka koju našu političari šalju je odlična i pokazatelj pravih vrednosti!

  4. Ma jok bre, pitajte albance. Jedini način rešavanja problema je nastaviti sa provokacijama.

  5. Dijalgo sve resava i to treba svima da bude jasno. Stvarno mi nisu jasni Albanci sa svojim provokacijama. To ne vodi nicemu. Samo stvara jos provokacija i svadja koje mogu da dovedu do sukoba. Tako nesto nam nije potrebno.

  6. Promene su zakon života. A oni koji gledaju samo na prošlost ili sadašnjost sigurno će propustiti budućnost.

  7. Radi se sve kako bi se obezbedila podrska medjunarodnih faktora oko Kosova, ali sve od njih zavisi kao i uvek

  8. Uz pritisak Rusije na Evropsku Uniju ovaj problem moze da se resi u rekordnom roku.Medjutim i Rusi imaju neku korist od svega ovoga sto se desava.Cepurin dosao da nam kaze nesto sto mi sami znamo godinama.

  9. Naše je da pričamo, njihovo da kukakju kao histerična deca, dok ne preteraju pa dobiju neku ćušku…

  10. EU nas goni da jurimo korupciju a oni je donose sa svakim predstavnikom EU ili neke druge navodno svetske organizacije, a odnose kofere koruptivnih novaca od Albanaca i muslimana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.