Đurić: Iskreno sam srećan zbog infrastrukturnog povezivanja Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Ovaj ne zna da je to obaveza Srbije u sklopu normalizacije( priznanja) sa Kosovom. Sramota.

    1. zna sto je najgore nego misli da mi ne znamo ,svi koji rade protiv ustava dugogodisnje robije i pre i sada

  2. Treba obnoviti puteve ka KiM u. Kako neko može da bude protiv toga a da se bori protiv jednostrano proglašene nezavisnosti od strane albanskih separatista?

  3. ne da bih znao da Republika Srbija ima juznu pokrajinu.

    sa druge strane, pouzdano znam znam da ima severnu pokrajinu, i isto tako znam da se na jugu Republika Srbija granici sa Republikom Kosovo.

    kome nije jasno shvatice,…. Grenel upravo objasnjava u Minhenu, ako vec nije i objasnio….

    ako nekome nije jasno, gospodin

  4. Jadna nasa zemlja kada je predstavljaju ugledni Marko i slicni.
    Markov voz sa freskama je jos ranije krenuo.

  5. Nadamo se da će ovo doprineti što bržem ukidanju taksi i da će se dijalog uskoro nastaviti.

    1. Po sve prilike, te takse su veliki problem za tebe? Verovatno ce biti skinute, no nevalja sto je taksa na tvoj intelekt i tebi slicnima zapecacena i sto nepostoji sredstvo za skidanje istih???

  6. Da li je marko djuric 15/02 ugledao svoju senku? Cisto da vidimo da li je zimi kraj.
    U Srbiji, zemlji pametnih, duhovitih, vrednih ljudi, da nas predstavljaju djurici, brnabicke, dacici, ljajici, martinovici, gojkovicke, nikolici, vucici, djordjevici, …. Sta reci?!

    1. Toga dana, medvedi izlaze iz jazbina da bi videli svoju senku? Pomesao si ga, majmuni vole ogledalo? Sigurno se je pogledao kada je ustao toga jutra?

  7. „…ali da zato u međuvremenu može biti ekonomskih pregovora sa južnom srpskom pokrajinom“.

    A sa severnom srpskom pokrajinom nema pregovora, ni ekonomskih, ni drugih, nego samo zavučeš ruku u kasicu, pa zagrabiš koliko ti treba, zar ne?

    Uzgred, nisam čuo da je nemačka vlada ikad vodila ekonomske pregovore sa svojom pokrajinom Bavarskom, niti da je francuska vlada vodila ekonomske pregovore sa svojom pokrajinom Bretanjom, još manje da je italijanska vlada vodila ekonomske pregovore sa svojom pokrajinom Toskanom, niti da je španska vlada vodila ekonomske pegovore sa svojom pokrajinom Andaluzijom.

    Ali mi Srbi smo poznati po inovacijama i po tome da radimo stvari koje niko drugi ne radi!

  8. Svaki korak povezivanja Srbije i Pristine ima svoju tezinu i donosi boljitak obema stranama. Svaka cast Srbiji na trudu.

  9. Umesto sto sedi u udobnoj fotelji u Beogradu Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju bi trebao da ima stalno mesto boravka na Kosovo i Metohiji jer bi na taj nacin imao bolji uvid kako narod tamo zivi.Umesto toga pojavljuje se na televizijama u zelji da pokaze koliko brine o tom jadnom narodu sto je bas za detaljnu analizu.Savet Djuricu je da se pod hitno odjavi u Beogradu i prijavi stalno mesto boravka u Kosovskoj Mitrovici ili nekom drugom mestu po izboru da bismo mu poverovali da stvarno brine i da je njegova ljubav prema Kosovu i Metohiji i srpskom narodu tako velika.

    1. Filip (14:54), Klara (14:54), pa opet Filip (14:55), pa na kraju Marko (14:55), KOJI je jako SREĆNA! Četiri komentara istog BOTA za jedan minut! Šta li jedu?

  10. kakvo povezivanja kad trubi da je kosovo srbija. pa valjda je normalno da se u jednoj drzavi povezuju infrastrukturno gradovi . ili je najverovatnije da se ovde povezuju gradovi u razlicitim drzavama.

  11. Samo želim da ovi, koji nikad ne uključuju mozak i koji već spartaju po mahalama manjih mesta i gradova i traže lične podatke glasača jer „moraju“ da sačuvaju šacicu svog bednog interesa, da se tebe sete i da im se stvori taj tvoj nakaradni teleci pogled ispred njihovog i da im se bar malčice uključi već dugo pasivan mozak, da se pitaju „pa zašto ja činim ovakva zlodela da bi me gori od mene crkavicom udostojili“

Ostavite komentar


Politika

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću? 10

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću?

Nekadašnji beogradski gradonačelnik Zoran Radojičić izjavio je da je, ulazeći u politiku, njegova ideja bila da može da pruži "doprinos jedan, dva, tri, pet posto nekom drugom načinu života u Beogradu, odnosa među političarima", ali da "nije naišao na podršku kakvu je očekivao"."Mislim da je mnogo više polarizovanih ljudi na jednoj ili drugoj strani. Ja sam čovek kompromisa, čovek razgovora", rekao je Radojičić, u razgovoru za podkast Politike, koji danas ovaj list prenosi u štampanom izdanju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.