Đurić: Izveštaj Stejt departmenta pokazao da je na Kosovu institucionalizovano nasilje

Ostavite komentar


  1. Nija nikakva novost da Šiptari sprovode nasilja na KiM zahvaljujući upravo Americci koja to podržava.

    1. A takođe i Zelja, Radojičić, …. Zašto o tome nešto ne kaže Mr Bean?

    2. Američki izveštaji o stanju ljudskih prava možda i ne treba da služe poboljšanju toga stanja. Kao takvi, oni mogu naime da posluže i za pogoršanje toga stanja. Pogotovo kad se radi o zemljama sa značajnim resursima ili važnim strateškim položajima. Uostalom, ljudska prava kao takva nikada nisu predstavljala ciljeve nego sredstva.

  2. Naš narod je istrajan i hrabar,ali ipak moramo zaštiti sve ljude i misliti na njihovu bezbednost

  3. Mi uvek zelimo mir ali neko u Pristini ne zeli, samo se nadamo da imaju bar malo zdravog razuma, inace…..ako krenunas sever nas odgovor ce biti munjevit i brz.

  4. Đuriću, ti se u izveštajima o KiM izgubiš poput magarca u magli i skreneš tako jako da te ni bageri sa koridora 10 ne mogu vratiti na put racia. Valjda je lutanje tebi svojstveno, jer te mori istina koji tvoj boss želi da sakrije od javnosti Srbije.

  5. Da li su se svi botovi preselili na sajt Danas-a? Postaje nepodnosljivo citati komenatre. Ranije se moglo stosta pametno procitati, ali vec neko vreme samo genericke budalastine. Mozda ipak da ukinete komentare?!

    1. Kristina, SNS botovi su prevashodno izmišljeni/napravljeni pre nekoliko godina zbog tvitera. Njihova uloga je da svojim komentarima satanizuju svakog ko nije za SNS, bez obzira da li je neko političar/javna ličnost ili običan građanin/ka. Istovremeno svojim hvalospevima o PRVOROĐENOM i njegovim poltronima podignu njihov rejting. Uostalom za to su i obučavani, a kurs im je držao Mario Maletic zaposlen u ministarstvu pravde, koji ujedno ima i rezervni tviter nalog @Mario Bljuvoteli sa kog je izdavao/izdaje naređenja, koga/kad i kako vređati ili hvalisati. Moje skromno mišljenje/stav Kristina je, ako list „Danas“ ukine komentare, gde i kad ce se pročitati komentari nas, koji ne delimo vrednosti PRVOROĐENOG? Oni to rade zbog novca i privilegija, mi ne. Kad padne PRVOROĐENI IMPERATOR SRBIJE, SNS botovi ce nestati, mi ne. Pozdrav!

  6. Te nasilje protiv srba na Kosovu imaju li ime i prezime?Sta lupate bezveze samo pravite propagandu.Niko ne dira srbe u Kosovu i oni su manjina gde imaju najvise prava u celom civilizaciskosm svjetu,neka neko izadje i kaze sta njima fali da oni nemaju samo sa dokaze a ne da se pravi propaganda sa Beogradske interese

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.