Đurić: Janković je ćutao 2008.

Ostavite komentar


  1. I Vi ste tad ćutali g, Marko Đuriću. Nigde Vas nije bilo. Vi ste tada još uvek zagovarali Karlovac, Virovitica, Karlobag. A posle ste dali i Sudstvo i policiju i mnogo, mmogo više. I to dobrovoljno. A vidim da ste dobili Zajednicu srpskih opština. Bez obzira na Vašu glupavu priču jednog dana u istoriji svako će sesti na svoje mesto. A Vi ćete biti zaboravljeni osim kada se pomenete u nekom lošem kontekstu kao poslušnik sadašnje vlasti.

    1. A ti se ne slazes sa ovim sto je on rekao, iako je u potpunosti u pravu. I sta su oni mogli 2008, kada nisu bili na vlasti, a secamo se da su bili nabucniji da se to ne dozvoli. E posto je tadasnja vlast dozvolila to, sadasnja je osudjena da vadi kestenje iz vatre. Moramo da shvatimo da je Kosovo davno izgubljeno, i da ovi ljudi koji su sada na vlasti nemaju promil krivice za to. A moramo im biti zahvalni, sto se trude i pokusavaju da izguraju sto bolje uslove za nas u resavanju tog problema!

      1. Dragane Novakoviću, sadasnja vlast nije nista kriva???? Monarh je covek koji je, sa tatama Seseljem, Slobom, Tomom, izgubio Kosovo. 2008 je samo normalan sled stvari nakon 90-ih i to ni manje ni 2 Putina ne bi sprečila, a kamoli Tadić i Jeremić. O nakon svega, Vučić vadi kestenje iz vatre??? Ne nego odradjuje ono zbog cega je postavljen 2012te. Kakav je AV vidi se po tome sto je sve principe u koje se kleo, vuse puta pogazio kako bi se docepao vlasti. Sada kao oligarh trosi milijarde na sve izbore radi kupovine glasova, ne dobijanja. Ako je vlast tako dobra, zasto je trosio toliko para?? Zna Vucic da njegovo laganje nema kraja i da mu sada nema nazad. Kada padne sa vlasti isplivace svi njegovi lopovluci, manipulacije, lazne statistike, prodaja i kupovina glasova… Policija i vojska nilada brojniji a situacija nikada teza. Sve je partijsko, i drzava i vojsks i policija.

        1. Djuriću,
          jeftino, zarad ličnih interesa, uništavate ovu našu Srbiju.
          Kosovo ste odavno pustili niz vodu.
          Potpisivali ste šta god bi vam dali samo radi fotelja i ličnih interesa.
          Sad su ti potpisi stigli na realizaciju.
          Možete spinovati i lagati ali ne možete kriviti druge jer potpisi su vaši.

      2. Kosovo je već ušlo u 16 institucija, od 2012-te.
        Nisu bili tada, ali jesu 1999-te (bili na vlasti)
        Što su dozvolili da nas bombarduju?

  2. Sve govori o Saši Jankoviću njegovo ćutanje 2008. godine. Sada nema prava da bilo šta kaže za Kosovo.

  3. Sliko’ si se sa Radojičićem.
    Jel’ znaš da je on „bizmismen“?

    1. ….aaa bre botovi, samo naslove čitate
      …pa ovaj nije naš….

  4. U istoriji Kosova, svaki srpski političar je govorio o Kosovu kao teritoriji, a ni jedan nije pominjao albanski narod. Niko. Ni jedan. Posle se čudite što su otišli od vas (i odneli Kosovo). LOL

  5. Nesto se ne secam Đuriceve izjave iz 2008.god. povodom pogroma srba. Voleo bih da nas Danas podseti.

  6. Baš mi je žao ovog jadnog Đurića. Izgleda da Vučić nije imao bolji izbor pa je sudbinu Srba na Kosovu dao u ruke ovom smešnom liku, koji ne ume ni vešto da laže, što je svakako prvi uslov da bi neko bio Vučićev saradnik.

  7. Zaštitnik građana postupa po žalbama, a ne na svoju ruku. Saši Jankoviću nije bio posao da se izjašnjava o političkim pitanjima, poput položaja Srba na Kosmetu. Da li su se oni žalili, i da li je i kako Janković postupao po eventualnim žalbama – to se može proveriti u arhivama. Ne verujem Marku Đuriću. Proćerdao je svako poverenje građana.

  8. Djuricu , ti si najpametniji kada cutis. Zar ti se nije zgadilo da ponavljas kao papagaj ,sto rece Aleksandar Vucic,…..A.V. ………A. V…………bekonacno……..

  9. A Vučić je ćutao 1999-e , kad su predali Kosovo,i za ćutanje dobio stan od 100 kvadrata.

  10. Mada ne laže tako vešto, mladi junoša i slavni Najdanov unuk Đurić još malo pa će dostići, a možda i prestići svog pontifex Maximusa estikulacijom i pogledom u nebo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.