Đurić: Janković pao u najdublji ponor

Ostavite komentar


  1. Dragi Danase,
    Ako već morate da stavljate ovakva saopštenja u svoje novine (razumem da se mora čuti svaka strana – poštujem vas zbog toga), mogli biste da nam date i neki kontekst. Ja stvarno ne razumem na osnovu ovog teksta na šta je ova reakcija, da li malo zakasnela na onaj predizborni govor gosn Jankovića na Trgu repulike ili je PSG imao neko saopštenje koje je meni promaklo ili nešto treće.

  2. ,,Srbija, međutim, nesumnjivo pokazuje na svakom mestu da postaje moderna, ekonomski razvijena demokratska država, da se danas poštuju sve demokratske vrednosti““““
    Pa, da li ste vi normalni?

  3. Zastitnik narodaa Janez govori o postenju aa sve opozicione stranke je odgurao od sebe, pokusao da izgura kampanju sa poznatim licnostima al nije mu uspelo i sad sprema nesto novo, zao mi je svih tih umetnika koji guraju njegovu kampanju koja nema nikakav drugi cilj nego da se Vucic skloni sa vlasti

  4. Jankovic i njegovi koalicioni partneri su idealan format za emisije tipa ““““ Bez komentara““““

  5. Janković skandalozno priziva događaje u kojima vidi kako njegovi saradnici i koalicioni partneri streljaju predsednika Srbije, a on bi unapred da opere ruke od barutnih čestica tako što kaže da bi Vučića spasio od streljanja koje planiraju njegovi saradnici i partner. Opozicija otvoreno preti Vučiću a niko ništa ne preduzima, MUP mora da počne sa hapšenjima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.