Đurić: Jeremić destabilizuje državu

Ostavite komentar


  1. "Prema njegovim rečima, Srbi na Kosovu i Metohiji Jeremića već uveliko nazivaju Vukom Brankovićem, a on čini sve da taj nadimak opravda"
    Ne mogu da verujem da nam Kosovo brani čovek koji nema blagu predstavu ošta brani. Đurić ne poznaje istoriju Kosova jer da zna znao bi ulogu Vuka Brankovića a činjenica je da Vuk NIJE izdao Kosovo.

  2. DALI Ovaj,,Junak,,Iz one ,,Crkve,, na točkovima,,S napredDno smišljenom rutom,, Do RAŠKE I UNATRAŠKE,Misli da ,neznamoDa, SeVOZIO,,ČAAAAK Do TOPČIDERA,pa ostavio,,kompanjerose,, da,, prenesu,,pozdrave od Vojvode,i ,,lidera,Mu.. jed svetski uvaženi pametan čovek izrazioje neporečenu itinu , koji ,,ovi,, neoradikali neprestano potvđuju,, Bande su mesto GDE Kukavica odlazi DA SE SAKRIJE,.pOZDRAVITE USOPUT I SVOG,,UZORA,, I PODSETITE Ga na Radovanje i Javno Slavlje na današnji DAN,pre 14 godina, 12 mart 2003. .U ISTORIJI BESČAŠĆA SVETA,OVA JE NAJBESPRIZORNIJA.NEMA TOG BELILA KOJIM ĆETE KRVAVO POSTOJANJE,DA PREKREČITE,MA KOLIKO TALAMBASALI U HORU.

  3. Vuk Brankovic je gospodo bio spasilac srpske drzave nakon stradanja srpskog vladara Lazara na Kosovu i zasluzan je sto je Srbija ostala slobodna jos citavih 70 godina. Mogli biste imati bar elementarno obrazovanje i razlikovati istoriju od mitova, ovako samo potvrdjujete mantru o naprednjackim kadrovima.

  4. Sta reci, Gebelsova propaganda u punom zamahu.
    nogi bi trebalo da umesto u foteljama vlasti budu u samicama!

  5. Ovo je otislo predaleko, veci su paranoici nego Milosevic i njegova ekipa.

  6. Kakva je ovo POLITICKA VELICINA, DJuricu bolje bi ti bilo kao i tvom VODJI da malo smanjite te radikalske napredne manire i da podmecete, klevecete, mrmljate i brbljate gluposti. Vama bre niko vise nista ne veruje, sem te sake jada sto vodate po mitinzima, iz grada u grad a kupljene za sendvic od salame kojoj je istekao rok upotrebe. I tebi i A.V. – A.V.-u je istekao rok upotrebe, prema tome moracete da budete sanitarno zbrinuti, verovatno u drugom izbornom krugu i da Srbija konacno ustane oslobodjena bednih ostataka pred-petooktobarskih promena 2000. godine. GOTOV JE odnosno GOTOVI STE !!!

  7. Djuricu,otporasu,rusio si Srbiju za racun siptara,ustasa,tz. "bosnjaka"a po nalogu stranih nalogodavaca i nastavljas dalje zajedno sa AV,av,av,av…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.