Đurić: Jeremić duguje odgovore

Ostavite komentar


  1. Nemam ništa protiv da Jeremić odgovori na sva postavljena pitanja (i insinuacije) ali prvo vladajuća klika treba da odgovori na ista ta pitanja (i sijaset drugih), počevši od basnoslovno skupe kampanje koju imaju već godinama, gotovo neprekidno, pa na dalje …

  2. A odkle sns pare za prvu kampanju kada je grobar postao precednik pre precednika. Konatantno ste u kampanji koju placate drzavnim parama.

  3. Odakle ti pravo da se oglasavas ,resite prvo ubistvo Olivera Ivanovica ! Secam se kao da je juce bilo onog dana kad je stradao Oliver da je nas predsednik na konferenciji obecao da ce Srbija resiti to ubistvo.Dakle ne zamajavajte i ne lazite vise narod

  4. Potpuno se slazem sa gospodinom Duricem,po ovom pitanju!Mislim da je gospodin Jeremic ,kao politicar u pokusaju duzan da objasni narodu poreklo novca za njegovu skupu kampanju i sta je obecao svojim finansijerima,jer se toliki novac ne daje tek tako!Mi nismo naivni i ne verujemo u bajke!

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 9

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.