Đurić: Jeremić relativizuje opasnost od ludila Prištine

Ostavite komentar


  1. Svaki Marko radi naopako, a naš Marko zlo i naopako. Marko kad ćeš ti i tvoj predpostavljeni da shvatite da o Kosovu platformu dreba da donese parlament, a A.V. sam nikoga ne pitajući. To je klasično kršenje ustava i zakletve koju je položio narodu.

  2. Ne znam zasto se Direktor Kancelaruje, g-n Marko Djuric, ovako i ovoliko uzbudjuje, pa jednu (rekao bih) rutinsku izjavu opozicionog prvaka do usijanja dramatizuje?!? Jer, suvereno je pravo svakog gradjanina, znaci i Vuka Jeremica, da o bilo kom pitanju koje se tice drzavne politike Srbije ima SVOJE, specificno misljenje, kao i da isto slobodno i javno izrazi. Nigde – koliko znam – ne pise da javno izneto misljenje V. Jeremica mora biti u saglasju sa onim koje zastupa M. Djuric! Naprotiv! Zato, jos jedanput, ne mogu se cudu nacuditi zasto i cemu od strane Direktora Kancerarije tolika dramatizacija opozicione izjave?

  3. Kad ce jednom jedan nazovi funkcioner SNSa da kaze da je vlast za nesto odgovorna. Sedam godina, ista prica.Opozicija je kriva za sve. Pa gospodine Djuricu, tvoj sef je rasturio srpski front na KiM i napravio „srpsku listu“ koja je omogucila kosovskim kriminalcima da vladaju. Sve kukumavke i prenemaganja tvog sefa treba posmatrati kao borbu za opstanak na vlasti jednog coveka. Ako su u zadnja dva tri dana iskrsli „ne resivi“ problemi za Srbiju, ZASTO PREDSEDNIK IDE PO SREMU I DRZI GOVORANCIJE a ne resava goruce probleme. Svak zna da se problemi ne resavaju time sto ce ON iznositi sta je rekao Haradinaj, sta je rekao Taci, sta je rekao Veselji. Ako je nesto tako vazno iskrslo,ON bi MORAO da mobilise sve prijatelje koje imamo u sveti i izvrsi pritisak na pokrovitelje siptara. Posto to ne radi, vec drzi, ON I CELA VLADA,govore po Sremu, znaci da, nista nije vaznije od njihove vlasti. Srecno vam bilo.

  4. Očigledno je da se Jeremić slabo razume u politiku i doplomatiju,da nema iskustva,da je preskočio Diplomatsku akademiju Dačić,da nema kontakata,da je nepoznat u međunaronim diplomatskim krugovoma,da je na dva elitna svetska univerziteta,koja je završio,preskočio šasove o učenju i delu Marka Đurića i kao slab poznavalac botoske politike ne može o tome ništa da govori.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.