Đurić: Kurti nije ukinuo takse, ta odluka je predstava za deo međunarodne zajednice

Ostavite komentar


  1. Ko nije ziveo sa njima, ili medju njima, tesko ce, ili nikako, shvatiti na koji nacin funkcionisu arnauti. Sve je im je zasnovano na lazima, na prividu, na prevarama i „istinama“, koje prvo lansiraju kao parole a onda svi u njih poveruju kao u dogmu. Odmah sam znao da je sva ova prica oko taksi i takozvanom obaranju vlade cista farsa iz njihovog arsenala. Nema razlike izmedju Kurtija, Suroia, Bekima Femia, Haradinaja, Tacija ili onoga sto se hrani nan kontejneru u Pristini. Kada to prosecan Srbin shvati, zivot ce mu biti jednostavniji i laksi. Imace mnogo manje iskusenja kada je ovaj narod u pitanju.

    1. Gospodine Knezevicu tvoj komentar je sasvim uradu, uz jednu malu ispravku. Tamo gdje si napisao rijec arnauti treba napisati srbi.

    2. Najlakse je samo pokazivati „prstom“ madjutim najbolje bi bilo prvo samog sebe pogledati u „ogledalu“ …

    3. Onda kad znaš da kao nešto obijašnjavaš srbijancima kakvi su albanci ili kako ih ti oslonjavaš na turskom arnautima daj malo każi koja je razlika izmedzu Vučiča Dzuriča Ljubiše Samardziča ili Vulina
      Ako nisi sfatio taksa je ukinuta spremi lepo papire i kreni nema ništa zasnovano na lażima ili prevarama

    4. Ako si mlad covek, zalim te jer si previse opterecen mrzbjom prema jednom narodu koji je isti kao svih drugih na Balakanu i sire. Ko boga te molim nemoj da ugradis ovu mrznju na mlade, zadrzi intimno za sebe.

  2. Uvrede nisu dobra osnova za bilo šta osim za zlo .
    Nisam iz publicističke branše , ne znam da li su finansije glavni razlog , ali se piše i „pusta“ svašta . Kao da se sužava granica između ozbiljnih novina i smeća kojim smo zatrpani .

    1. Možda je, po Vama, dobra osnova za sve, zatvarati oči pred očiglednim, lagati i ubedjivati sebe u nešto što nema veze sa realnošću i slediti umišljenu virtuelnu realnoist?! Mi Srbi smo poznati po tome. Podizali smo takav „Čardak ni na nebu ni na zemlji“ više od 100 godina, pa smo došli tačno ovde gde se danas nalazimo. I opet se nismo opametili. Vi ste tipičan primer čoveka, visokih standarda, koji zatvorenih očiju sa parolom „neće valjda“, hrli u „svijetlu budućnost“. Spremni ste da sebe proglasite velikim poznavaocem situacije na Kosovu i Metohiji, uprkos tome što sam siguran, da tamo nikada niste kročili. Ozbiljne novine i smeće?! Ozbiljne novine su, verovatno one, koje prenose biltene Vaše partije ili političke opcije?

      1. Ovo je mnogo ozbiljnije od toga šta Vi „mislite“ o meni i obrnuto.
        Ja jesam bio tamo gde Vi mislite da nisam bio i to samo zato što nisam naučen da se sklanjam .
        Išao sam u besmislene situacije zbog nekih koji su , busajući se u srpske grudi , popljuvali sve slavno iz naše prošlosti i spustili srpstvo na najniže grane .
        Mediji su imaju značajan udeo u tome .
        Pozdrav

  3. Taksa je privremeno ukinuta, i to do 15 juna 2020 godine. Srbija treba da reaguje pozitivno na tu odluku, i da postuje sve mere koje ce preduzeti Kosovska vlada kao reciproce da bi bili ravnopravni utrgovini prema pravilima Cefte, gde su clanovi. Djuric izgleda hoce sve u svoju korist, na stetu druge strane. To vec nije saradnja!

  4. Taksa je privremeno ukinuta, i to do 15 juna 2020 godine. Srbija treba da reaguje pozitivno na tu odluku, i da postuje sve mere koje ce preduzeti Kosovska vlada kao reciproce da bi bili ravnopravni utrgovini prema pravilima Cefte, gde su clanovi. Djuric izgleda hoce sve u svoju korist, na stetu druge strane. To vec nije saradnja! Nije dupliran komentar, sadrzaj je sasvim drugi!

  5. Jedan put sam posteno naljuti na jednog mog Srbskog prijatelja jer neprekidno tvrdio ono sto Svakome u drustvo jasno bio da laze! Ja sam mu to otvoreno i rekao On na to :Srbin nikada ne laze nego “ nekaze istinu da bi drugih zaveo u krivi pravac “ Ako cenzurirate onda bar na pametnije nacin m ja vise necu ni prelistati vas list jer ste isti komostali kistovi u Srbiji

  6. Šta je problem sa reciprocitetom?Kako vi nama tako ja vama,to je logično. Srbija bi da plasira svoju robu na Kosovo,ali kosovske nema u srpskim supermarketima! Da li iko zna makar tri proizvoda iz „južne srpske pokrajine“,južno od severne Mitrovice,a da se mogu kupiti u beogradskim prodavnicama?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.