Đurić: „Mali Šengen“ izaziva paniku kod prištinskih političara

Ostavite komentar


  1. Zašto panika Albanaca, kad im Vučić malim Šengenom omogućava da se spoje bez truda i muke. Čovek pravi Veliku Albaniju.

  2. On je u pisanoj izjavi naveo da političari GUL-aga Srbija „ne žele mir, saradnju i ekonomski razvoj“ već „da ubiru političke poene“ na „politici mržnje, sukoba i podela“?
    Opa, pobunio se! Da ga ne ubiju komunisti kao nebrojene pre njega? Levicari su poznati sirom sveta po masovnim gobnicama *vraga naroda*.
    Zasluzio je aplauz, moze sam sebi da tapse. Ako je uvezbao tojest.

  3. Da je direktoru kancelarije neko drugi shef a ne AV „mrznja, sukob i panika“ bi imale smisla. Ovako,M.Djuric u ogledalu stalno vidi svog shefa i ponavlja ono sto ovaj misli. .

  4. Pa šta imaš sa prištinom čoveće bože svaki dan priština priština pa ljudi moj kako to moguče pa žena ništa ti kaže čoveće bože

  5. Ovaj se plaća samo da napadne prištinu.
    Jednostavno neće priština u mini šengen ne možeš terati silom ili provokacijama da sarađuju.

  6. Eto dobar sam sa svom tvojom braćom u okruženju Makedonija 700.000 Albanaca i Albanijom 2.800.000 stanovnika a sa tobom nisam i neću i ne mogu.A sada si ti njima bliži nego oni?Neko ludilo nema svoju beskonačnost!

  7. šta će biti sa „malim šengenom“ ako recimo sutra MKD uđe u EU ? Ostaćemo mi i Albanija. Dve zemlje koje se ni ne graniče, koje se gledaju preko nišana i da ne nabrajam dalje. To je odprilike i razlog zašto je ovo samo zamajavanje građana pred izbore jer svoj trojici ovo dobro dođe da malo utvrde rejtinge.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.