Đurić: Najoštrije reagovati na pretnje smrću Vučiću i bilo kom građaninu

Ostavite komentar


  1. A kada premijerka kaze da ce izdati Kosovo da li tuzilastvo treba da reaguje? Gde se izgubi Zagorka Dolovac ?

  2. Pa gde su inspektori uprave za visokotehnološki kriminal. Zaśto ih ne procesuiraju. Sramota niko ne sme da bude ugrožen. Ovo je već zabrinjavajuće.

    1. obezbeđuju izvršitelje koji otimaju imovinu građanima koji rade pod logoraškim uslovima za 200e u vreme kada u zemlji „nikada nije bilo bolje“.

  3. a niko se nebrine za pretnje clanu ldpa od strane nikole seselja.nije samo vucicev zivot vazan.

  4. O atentatima na A. Vučića najviše govori D.J. Vučićević, urednik Informera. Hoćete li pokrenuti postupak protiv njega?

  5. sram vas bilo ,disidente tamnicite u zatvorskim ludnicama ,Milana Nikolica ste tamo i ubili zbog verbalnog delikta ,a nastavili ste sa zloupotrebom suda ,na cast vam stoji sudjenje u odsustvu i odluka gde me tamnicite u zatvorsku ludnicu ,gde je pravo na fer sudjenje ,gde je pravo na dvostepenost presude i posebna je sramota st takvu zloupotrebu institucija koristite za planiranje drzavnog terorizma i likvidaciju disidenata .# sto se mene tice necu se nikad vratiti ,ali zahtevam da se moja imovina nesmetano iseli .LICNO SMATRAM da vam netreba pretiti , vec vas treba ostaviti da unistite zemlju do kraja ,jer po mom misljenju vi ste Bozija Kazna ,zato osudjujem vama upucenje pretnje ,jer ko sme vama da preti ,kad vi disidente saljete u ludnice sudskim odlukama tj vidno ste opasni ….cim ih identifikujete garantovano cete ih zakljucati u ludnice .

  6. Nešto opasno nije u redu sa ovom euroradikalskom državom. Mislim, kad bezbednost predsednika države štite elitne jedinice u vojsci i policiji a to nije dovoljno pa mora u zaštitu da se uključi i šef neke opskurne kancelarije za farbanje vozova i prodavanje magle tu onda stvari debelo nisu u redu. Gde je tužilac, šta radi pravosuđe kad Đurić mora osim što čuva Kosovo da nam ga ne otmu da radi i njihov deo posla?

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.