Đurić: Ne prihvatamo ultimatume

Ostavite komentar


  1. Nazalost, niti liberalizacija viza niti vojska Kosova nisu pod ingerencijom Srbije, tako da ce mladjani Djuric lakse da podnese
    tkz ultimatume susednih drzava. ..

  2. Možeš ti MARKO da ne prihvatiš šta te je volja, ali realnost te demantuje u svakom pogledu. Nije mi jasno kako Haradinaj i još neki obmanjuju svoju javnost, to i da shvatim, pošto ocena dolazi od ime se reći experta za obmanjivanje svoje javnosti (4:1) što ti je i osnovni posao,sli sve što si tvrdio da se neće dogoditi, dogodilo se. Presaberi se malo pa utvrdi trenutni rezultat. Ono što mi nije jasno na koji način oni obmanjuju međunarodnu zajednicu po predlozima iste.

  3. Zdravo Marko. Da te pitam samo kad ces ponovo na realiciji Mitrovica-Prishtina-Merdare ?

  4. Kako bi mlađahni Đurić objasnio u čemu se sastoji razlika (ako je ima) između „lažne vojske“ i te iste vojske koja je stvarno i profesionalno ekipirana i naoružana, ali joj samo fali ime – vojska ili armija? Čime je to umanjio njen značaj ili opovrgao njeno postojanje time što koristi termin „lažna“ kada ona, realno postoji? Mora da se mnogo iscrpao (vidi se i po priloženom snimku) treninzima i pripremama za trčanje polumaratona u Briselu (čini mi se).

  5. Nije još kasno da zaustavimo dalju katastrofu našeg naroda na Kosovu ! Na jedini mogući način . Drastičnom promenom spoljne politike . Bez toga su prognoze crne !

    1. Čestitam , gospodo botovi ! Imam više Vaših negativnih ocena nego ovaj iz HVO-a , iako nisam ničime vređao Vaše političare, ni pozivao na njihovu smenu.

    1. @Suzana*** „Bori“ se iz Beograda ali sam čuo da planira preseljenje u K.Mitrovicu,ili Prištinu…kako li beše ? Nije ni bitno,samo neka je on uz svoj narod (Albanci su tuđ narod samo ne znam koje države).

  6. Samo postovati potpisane Briselske sporazume ,rezoluciju 1244 kao i nas ustav u kome pise da je Kosovo sastavni deo Srbije.

    1. @Marijan***Vi možete poštovati srpski Ustav,samo što se on ne tiče kosovskih građana jer imaju svoj. A u Ustavu može da piše bilo šta ali je to bezvredno ako nije primenjivo u stvarnosti.I Krim je sastavni deo Ukrajine-zvaničan stav Srbije.

  7. Đuriću pominješ da neko radi protiv interesa naroda. Pa jedno pitanje znaš li Đuriću šta je interes našeg naroda?

  8. Ima li iko u Srbiji da ovog lika probudi iz hipnoze.Stalno ,kao pokvarena ploča,ponavlja isto,a stvarnost je sasvim suprotna.Gde živi ovaj čovek,u kojoj galaksiji,u ovom realnom svetu,sigurno,NE.

  9. Američko naturanje rešenja za Prištinu je pristrasno i od zoga nema ništa, dzaba nada Hodzaja.

  10. Kosovo ,zahvaljujuci svojoj vlasti,jos dugo ce ostati u srednjem veku.

  11. Baš tako. Ko danas daje pravo Srbiji I njenom ustavu? Ustav je reč na papiru. Ko je poštovao to kada je NATO bomdardovala Srbiju? Ti lažeš narod Djuriću. Ono što si do sada rekao ništa se nije ostvarilo. Nasuprot tvojim lažima, ono što su govorili Tači I Haradinaj, sve se ostvarilo. Pa sad ti vidi ko laže narod.
    Žao mi je zasljepljenog Srpskog naroda naroda Kosova, koji veruju prevarantima kao što si ti, koji se nadaju nadaju nadaju… Biće bolje. Ma koje bolje bre? Prodajte imovinu za debele pare Albancima I trk u otadžbinu Srbiju da živite kao kraljevi od debelih para koje ćete dobiti od Albanaca prodajom svojih imovina. Zajebite politiku I Djurića. Ostavife se iluzija. Kosovo su stvorile EU I Amerika. Oni će je I braniti, kao što su I uradili bombardovanjem Srbije. U ustavu Srbije I tada je pisalo da je Kosovo sastavni deo Srbije. A moglo je da piše I Crna Gora, Albanija, Makedonija… Hahaha… otreznite se I pravac otadžbina Srbija. Dok još možete kao bogataši da dodjete… A Kosovo? Pišite propalo…
    Ovo je realnost…

    1. @Zoran Zvezdic
      Jedna velika gomila gluposti. Ne znam da li si nekakav polupismeni albanski spiner koji glumi srpskog komentatora ili sta je tvoj problem, ali bolje bi ti bilo da krenes da radis nesto korisno jer ma koliko ovakvih komentara napisao, neces ti nikoga ubediti ni u sta.

  12. Mali i jadni ljudi i narodi, vole da se ponašaju drčno, pa često daju bombastične i macho izjave tipa: „Ne prihvatamo ultimatume“. Ne kaže šta će jesti on i narod ako ne prihvate ultimatum.

  13. Traži u googleu brata blizanca Djurića. On je savetnik Kadri Veselija I zove se Nijazi Kryeziu. Pogledaj.

  14. Ovaj decko sa samo 35 godina, obavalja jednu od bitnih funkcija na teritoriji KIM, gde razmislja kao pravnik , politicar i covek, gde mora svoju glavu da cuva zbog ovih terorista , a ujedno se bori za nas narod tamo kao da mu je porodica, mogu samo da mu kazem, svaka cast i skidam kapu. Sa toliko godina, tolika pamet. Marko. Kralju!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.