Đurić: Nelegalan potez Prištine

Ostavite komentar


  1. Ovaj je veliki Vucicev plagijator i ima dijagnozu bolestan covek a i mlati rukama kad prica idi malo na odmor rehabilituj se vovece spasi Srbiju.

  2. Pa do sada su sve sami nelegalni potezi koje opravdavaju Zapadni moćnici.Da je pravde to bi bilo odavno sprečeno.Ali nije i zahvalimo se Americi i pre svega svim unutrašnjim strukturama koje su u prethodnim decenijama urušile sve svojim glupim potezima.

  3. 1918- te gubitnika Magyarske “ raztrgali 2/3 teritorije sa ca 3 -4 miliona Zitelja podelili kao ratni plen RUmunima Slovacima SHS Ukrajini , Samo onako istorijske gledano bez tendencije ! Sirbija takodjer gubila rät sa NATO stime i Kosovo! Sta je tu nejasno?! Ima tu nesto “ antisrbsko“ ? Istoriju pisu vec pamtiveka ali nazalost svaki tumaci po svome?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.