Đurić nemoćan da doprinese zaštiti Srba na Kosovu

* Konstantin Samofalov: Đurić dužan da pruži odgovor na pitanje da li je režim tražio učešće Srbije u zaštiti Ivanovića dok je bio živ * Borko Stefanović: Zelja, Radojičić i Zvonko vode kancelariju za KiM, a Đurić se pita za dnevnice i plaćanje vođenja Tviter naloga
Opozicija smatra da direktor Kancelarije za KiM treba da podnese ostavku zbog ubistva lidera kosovskih Srba

Ostavite komentar


  1. Nismo očekivali od opozicija da pohvali rad kancelarije za KiM, ali ne može da porekne njen trud i trud vlasti da se obezbedi bolji život stanovnicima KiM. Ove optužbe opozicije su glupe.

  2. Djuric treba da pocrveni i po hitnom postupku podnese ostavku zbog mnogih gresaka koje je napravio.Nije mi bilo logicno da Djuric Predsednik kancerlarije za KiM kao prvo nije imao stalno mesto boravka na KiM nego je o narodu sa KiM brinuo iz udobne fotelje u Beogradu i pravio i pravi ogromne troskove drzavi Srbiji koje ce placati njeni poreski obveznici.Na zalost nastavio je praksu ranijih Direktora kancelarije za KiM koji su za tu funkciju kao i njihovi brojni saradnici bogato placeni iako nisu doprineli boljem zivotu naroda na KiM.

  3. Ljudi moji pa ovaj rab božiji ,nije sposoban ni mače s popare da otera.Dečko je talentovani poltron i ne preduzima ništa dok mu Vučić ne pritisne taster.A ova Nevena lupa ko guza po noši,mada jeste vlast učinila da neki žive mnogo bolje na Kosovu,kao na primer:Zelja,Radojičić,Zvonko Veselinović i ostali članovi Vučićeve mafije,i zato damo ne vodi politiku kad nemaš poima šta se dole radi.

  4. Postoji li mogućnost da se raskrinka botovsko- policiska zločinačka udruga koja obavlja
    antinarodnu delatnost, vrlo podlu i opasnu!

  5. Od opozicije se ne može drugo ni očekivati već da samo napadaju i kritikuju. A pitamo se svi šta su oni preduzimali po pitanju tog istog Kosova i Metohije kada su bili na vlasti?

  6. G. M. Đurić je svojim radom, odnosom prema građanima a i prema naredbodavcu bio tipičan predstavnik ljudske vrste "komesar". Osim oštrih, nepriličnih, nepristojnih izjava o Albancima, od nedavna i o Srbima drugačije političke pripadnosti, da, i voza ikone, da, i pobede sa 5:0 u Briselu, i u tom istom gradu, navodno, čuvao tekst nekakvog sporazuma, u čemu nije uspeo, pa je sutradan od njega traženo da to prizna kao važeći tekst, i još mnogo toga; da, i da se u Štrpcu, na obodima Šare, dok je tamo boravio, 10 hiljada građana prijavilo za upis u SNS… i mnogo drugog toga. Nažalost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.