Đurić: Ni Vučiću ni Vladi ne pada na pamet da prihvata nešto što ne bi zadovoljilo interese Srbije

Ostavite komentar


  1. Blago vama pa ste tako mocni da možete prkositi najmocnijim državama vaskolikog sveta.

  2. Kako te Đuriću nije sramota. Kakve budalaštine ti pričaš. Kažeš „Ali šta god da dobijemo biće više od onoga što imamo danas“. To nije tačno. Da je to tako ne bi vi godinama pregovarali i ne bi se od vas tražilo da potpišete nezavisnost.

    1. Bravo za komentar ali nazalost izgleda da je nad vecinom Srba uspesno izvrsena lobotomija uz pomoc Pink-a, (DEZ)Informera itd. Ovo se prostim jezikom zove VELEIZDAJA a AV to naziva `kompromis`. Njegovi pijuni poput ovog Djurica samo ponavljaju mantu njihovog vodje… Nemaju oni ni srama ni stida a ni nikakvih moralnih vrednosti.

  3. Šta bi sa onih tvojih 5:0? Reagovaćeš dostojanstveno na dolazak Pacolija! Šta drugo očekivati od ove banan državice.

  4. Najveći interes Srbije je stvori povoljnu klimu za srbe na Kosovu da bi ostali da žive i rade na Kosovu.Svako drugo rešenje biće na štetu srba na Kosovu jer bit će nepovoljnoa za njih.

  5. Djurić: Ni Vučiću ni Vladi ne pada na pamet da prihvate nešto što ne bi zadovoljilo interese Srbije, – samo su ugasili sve državne institucije Srbije na Kosovu, postavili granicu prema Kosovu, Srbe gurnuli-intrgrisali u kosovske institucije, sa Tačijem dogovorili da ispred srpskih opština dopišu „Zajednica“ da dobiju ZSO koja će raditi po zakonima i Ustavu Kosova (ali to srpskom narodu nikada ne govore, kriju zabludu)???

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.