Đurić: Novi vid pritiska na Srbe

Ostavite komentar


  1. Ako neko radi u kancelariji za Kosovo(i Metohiju,po nasem)onda bi morao bar nacelno da zastupa interese svih ljudi koji tamo zive.
    Ako je zaduzen samo za Srbe,onda nas ta kancelarija mnogo kosta a ne donosi nista dobro nikome osim sluzbenicima i povlascenim srpskim patriotama.
    Previdja se-ne verujem slucajno-da smo mi manjina i to porazena manjina i ne mozemo odredjivati uslove bilo cega,nego biti kooperativni i zahvalni kad g.Taci dodje i manjini cestita Bozic ili Vaskrs,uprkos tome sto niko ne ide da slicne praznike Albanaca cestita onako kako nalazu obicaji.
    Ako Srbi dozive neku nevolju na Kosovu,mogu da zahvale Vucicu i Dacicu kao kreatorima uvek iste pogresne politike i Djuricu kao njihovoj poslusnoj marioneti.
    Nase je da MORAMO da placamo sareni voz,zidice,podzidice i ostale marifetluke jer smo glupi pa ne umemo da-kao Rumuni-kazemo DOSTA!!!

  2. Формирањем војске нарушила би се стабилност , не смемо дозволити да угрожавају наш народ на КиМ.

  3. Kako starim sve vise ne zelim da ucestvujem u tome..koliko borbe suza krvi za deo zemlje a mene to boli sto ne mozemo da vratimo i onda se samo iskljucim i ne razmisljam o tome ali svaka cast ljudima koji se bore za kosovo svakog dana

  4. Formiranje druge vojske u istoj državi ne može da sluti na dobro. Nadam se samo da će trenutna vlast uspeti da promeni nešto po tom pitanju, sa obzirom na to da smo sklopili fantastična prijateljstva sa jako velikim i jakim državama.

  5. znam da je lako pametovati, ali treba da zivimo u miru ipak smo kakve takve kosmije. Da nam se drugi ne mesaju davno bi se dogovorili. Ovako dok svaki strani faktor sagleda svoje interese nas i komsija nema nigde.

  6. Treba dati orden ljudima koji se bore za Kosovo. Mi kao sam narod, ne smemo da dozvolimo da im se bilo sta desi.

  7. Treba dati orden ljudima koji se bore za Kosovo. Mi kao sam narod, ne smemo da dozvolimo da im se bilo sta desi.

  8. Ovo postaje nepodnošljivo. Kosovski političare na sve načine pokušavaju da otežaju život Srba na KiM.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.