Đurić o izjavi Hodžaja: Kosovske takse imale jedan cilj, a to je da naškode Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ovaj se,jadnik,ubi otkrivajjći Ameriku!Grehota je – trebalo bi neko da mu kaže da se taj istorijski čin dogodjo,Kolumbovom zaslugom, 1492!

    1. @Milan***Može biti al’ ne mora da znači.Pošto je sendvič danas…10,50 komentara+jogurt „Kravica“ gratis,a moguće i učešće u „Parovima“!?

  2. Ovaj se,jadnik,ubi otkrivajući Ameriku!Grehota je – trebalo bi neko da mu kaže da se taj istorijski čin dogodio,Kolumbovom zaslugom, 1492!

  3. Bas tako! Jasno je kao dan da Pristina ne zeli mir i dijalog nego nesto sasvim suprotno!

    1. Bravo devojcice. Kakav samo Srbija ima zenski narastaj. To sve bot do bota. Ovo kazem nevezano za ovaj komentar na ovoj vesti.

    2. Predstavnik Srbije Marko Djuric,jos uvek drzi u tajnosti kontramere,radi stabilnosti i dostojanstvene politike kompromisa,dok druga strana beskompromisno ignorise nase ocigledne pobednicke poteze Vlade…

  4. „Direktor“pronašao rupu na saksiji! A kakav je cilj srpske politike prema Kosovu?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.