Đurić: Očekujem oslobađanje Ivanovića

Ostavite komentar


  1. A ti ćeš ga dočekati na železničkoj stanici Topčider. Ponosan na parolu "Kosovo je srBsko" koju ti je smislio savetnik Vacić.

  2. Ako bude oslobođen Haradinaj, bie i Ivanović! Nije poštena trgovina, ali daj – šta daš!

  3. Mlađani Đurić je napravio skoro sve što je u njegovoj moći da Oliver Ivanović ne bude oslobođen. Pravne države odavno ne postoje na ovim prostorima i i svaki je sud produžena ruka politike ili stranke na vlasti. Ali nije u tome stvar. Ona nepotrebna provokacija sa vozom i sraman izlazak u Topčideru, angažovanje Vacića, pregovori sa pozivnim brojem za geografsku oblast, sve to i još nešto drugo, čini Đurića najmanje podobnim da se izjašnjave o Oliveru Ivanoviću. I najmanje podobnim da ostane Direktor kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.