Đurić: Odlukom da proširi takse Priština objavila rat svetskim brendovima

Ostavite komentar


  1. Strane companije znaju kako se izboriti. Ne salju im robu ili neka kupe preko 3-4 lica koja iazvozi i distribuira na Kosovo.

  2. G. Djuriću, zar ne smatrate da je lični kontakt sa nekim od predstavnika Albanaca, najbolja opcija? Kada mislite da odete na razgovor?

  3. Blago nama s tobom Đuriću.
    Sad ti možeš da odahneš, svjetski brendovi će da ratuju s njima, ti možeš da predahneš.

  4. Djuricu, opet tvoja laž. Tzv.Kosovo će uvoziti Coca Colu iz Makedonije, a ne iz Srbije. Dakle, ajde bar jedanput izrekni istinu, čisto da vidis kako je ziveti u tom svetu bez prevare, lazi i izmišljotina.

  5. Kupovace Siptari te ‘strane brendove’ iz Makedonije i Montenegra, … ne brini se ti za njih Djuricu …

  6. Tri greske: 1/ nisu „takse“ nego carine. 2/ na srpskom jeziku nisu „brendovi“ nego robne marke. 3/ ostavite se vise „ratova“ propagiranja i objavljivanja, vec nam je i ovo previse.

  7. Srbija uvek i na svakom mestu se trudi da ospori državnost kosova i samo delerativno se zalaže za dialog, zbog toga me ne čude mere prištine.

  8. „Nasilje nad Srbima“ ako se na Kosovo ne uvozi Koka-Kola proizvedena u Srbiji?! Proizvodi se i u Makedoniji,Albaniji,Crnoj Gori…šta je problem? Etiketa?

  9. Gospodine Djuriću, dokle mislite da nas pravite ludim. Pa ti svetski bredndovi pripadaju državama koje su priznaledržavu Kosovo.Stvarno sklonite se više sa tim vašim apsurdima…..Ovaj narod ima dovoljno intelegencije da shvati da je Kosov o država i pomozite im kako da žive u toj državi. To je bolno,tužno,nepravedno i bezobrazno od velikih sila, ali to je tako.Borite se za potpunu i pravnu autonomnost našeg naroda na Kosovu. Dosta više sa otrcanom rečenicom NEDAMO KOSOVO. hoćete rat sa svetskim mangupima—-besmislica

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.