Đurić: Onemogućavanje da se glasa sa ličnom kartom Srbije pokušaj da se Srbi zbrišu

Ostavite komentar


  1. Gde je Rada Trajković i brat Momčilo da se bore za izborne zakone na Kosovu i interese Srba

    1. Ima ima i to u drzavi gde ti zivis. Pitaj Albance ka li moze da glasaju sa Kosovskim dokumentama u Presevu?

  2. Mali Marko opet priča priče… Ko je naredio srpskim sudijama da polože zakletvu i integrišu se u sistem tzv. Kosova? Ko je naredio da svi moraju imati njihova dokumenta? Ko im je predao carinu i granicu? Šta ti sada mali nije jasno? Idi raspitaj se kod šefa.

  3. Albanci sa Kosova i Metohije kako vreme prolaze sve vise i vise gube podrsku iz sveta, pa to na razne nacine pokusavaju da nadoknade .

  4. Ništa ne verujem. Devedesetih sam mislio da nikad više sa hrvatima, slovenicma, muslimanima nećemo saradjivati, a posle rata smo mnoge firme prodali baš njima, uzimamao kredite da bu izgradili puteve do njih koji ne mogu da nas smisle. Isto će se dogoditi i sa kosovom, prodaćemo im zemlju i imovinu, zarad prijateljstva i ljubavi. Neće smeti niko da se seti 2019.

  5. šta bi ? nećete moći da koristite nepostojeće glasače ? doakali vam ovi iz prištine ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.