Đurić opoziciji: Srbija neće biti ni Majdan ni Karakas

Ostavite komentar


    1. Koji ste to VI? Vidiš mi MI nećemo dozvoliti da vlast pravi od Srbije razbojničku pećinu, S.Koreju i Bangladeš.

  1. A jel to onaj „OTPORAS“… Nema sta, cuva on svoju funkciju, za to se borio, a sto je drzava (mislim banana drzava) u rasulu to nikom nista i sada on preti nekakvim protestima ispred opstina gde oni nisu na vlasti, malo vam je cela Srbija pa hocete jos i jos…Sve vas treba razjuriti…

    1. Huu nisam znao da je Marko moj sabora!? Cenio sam njegovo Cincarsko poreklo po majci i što su mu pradede bili čuveni političari Pašići, i što zna hebrejski… Čak sam ga pravdao što jednom naziva Albance Šiptarima jer tako se oni zovu na cincarskom jeziku jer su Pašići iz centralne Albanije iz Moskopolja odokle su ih Albanci proterali isto onako kao nas sa KiM.
      E sada, otkriću vam, i Majdan i Karakas su čeda otporaša Srđe Popovića jer ih je lično on obučavao u Ukrajini od Julije Timošenko do Porošenka kao i u Beogradu pre osam godina Gvaida. Stisnuta pesnica je dokaz toga čak je i „Žuta patka“ i Zajeovi žuti šatori Srđini „Izumi“ svedok sam da je velike pare od toga zaradio i da je dnevno trošio limit od 10.000 DM.
      I za SNS i Vučića mi je dobro što je Đurić Otporaš jer je SNS uvek korak ispred tzv. opozicije. Pusta ih da sami sebe raskrikavaju, da se brukaju a da polako ali sigurno otkrivaju sve karte od Đilasovog „Pomirenja dva naroda, dve skupštine i dve vlade“ što se tiče R. Kosovo pa do Teodosijeve uskršnje poslanice gde se zalaže za slobodu govora i medija i okupljanja i protiv jedinstvenog političkog bloka Srba u vidu Srpske Liste, koji mu je diktira lično Djilas prilikom nedavne posete KiM u režiji kuma Mlađana Đorđevića koji je smenio Artemija i postavio Teodosija. Pa do Jeremićevog kukumavčenja da zapad kao Gvaida podrži Đilasa, Jeremića i Obradovića (gde je tu Borko zvani Krvava košulja) i prizna ih kao legitimno vlast. Koliko je ta međunarodni sprega Lažnih Careva Šćepana Malih pokazuje i nedavna izjava Vljore (Valone) Čitaku kojoj je važno što su Starkovi (Kosovari) porazili Bele Hodače (Srbe) a ko će biti na vlasti lako ćemo.

      1. Oj miodraže odavno te nije bilo očigledno loše vreme te nabilo u

        1. Mene ima svaki dan, a dokle cu ne znam. Sve sam predvideo, sve se polako ostvaruje, jos samo da Vucic ostvari sve kako sam mu zacrtao, dobije Nobelovu Nagradu i ode u politicku penziju a Zorana bude nasa Kolinda a upravo Djuric bude taj koji ce nas uvesti u EU 2026.god. tacno na godisnjicu smrti njegovog pradede najveceg srpskog drzavnika ikada Nikole Pasica. Samo ne znam kako da iskombinujem (ovo sa Zoranom i Djuricem) jer mi je zelja da u EU udjemo kao parlamentarna Monarhija sa kraljem Filipom i kraljicom Danicom (cerka slikara Milana Cileta Marinkovica) koji ce biti krunisani upravo u
          mojoj peckoj patrijarsiji.

      2. u beton samo mi nije jasno ko ti je te ludosti nabio u glavu. Koliko je potrebno da se čovek srozava da bi opravdao sve očigledniju umobolnost ovih naših na vlasti dokaz je tvoje tastaturno postojanje na ovom komentatorluku kao i tebi sličnih. Toliko se suludo trudite u tome da razne fikcije i laži predstavljate kao poluistine ili suštu istinu. To bi bilo isto kao kada bih ja pisao da sam bio prisutan u Parizu u hotelu Ric kada su tvoj vrli vrhovnik i Toma grobar imali tajni sastanak početkom 2008. sa Canetom, Bekom, Miškovićem i Kostićem pod pokroviteljstvom i uz donaciju nemačke tajne službe BND i kada je zapravo skupljen prvi milion stranih novaca za stvaranje ove napredne pošasti kako bi se domogli vlasti u Srbiji a sve zbog konačnog rešenja za Kosovo. Miodraže da li je tebi i tvojoj tastaturnoj sabraći jasno da nekakvi Majdani i Karakasi postoje samo u bolesnim glavicama predstavnika vlasne familije jer su došli skoro do kraja puta i ogoljavanja njihove suštine postojanja na političkoj sceni u Srbiji u drugoj deceniji 21.veka. Zato su njima potrebne ovakve priče, pretnje, zavere, zamešeteljstva samo da se sakrije suština a to je da je došao račun na naplatu i Švaba traži ono što je platio, a to je kraj vaše sage o Kosovu. Šta običan narod misli o tome pokazaće zabludeli miodraže već na prvim, pod slobodnom medijskom slikom, izborima veruj u to.

  2. A dok je SNS bio u opoziciji onda je to bilo normalno, i štrajk glađu i svakodnevni protesti. G-dine Đuriću, protesti su ono što radi opozicija, to im je posao. Ako hoćete i vi da protestujete podnesite ostavke na sve funkcije pa protestujte!

  3. Jes’kad bi se ti pitao. Tvoje je samo da skandiras „Aco majstore“ jer je to tvoj nivo .

  4. U životu je bitno da se zavučeš tamo gde gaće zalutaju ponekad tu ti je toplo,jer duva samo topli vetar,ostalih briga nemaš.Poneka izbaciš rečenicu
    u kojoj si zamenio subjekte devedesetih.Dobijaš pažnju šef zna da si glup ali od tebe ne treba da se plaši.Voze te ,čuvaju radiš izmišljen posao,okrečiš po neki voz………………..

  5. Kad sam pogledao sliku u momentu sam pomislio da je tekst o čuvenom komičaru, mister Binu a onda shvatim da se radi o liku kome su Albanci u severnoj K.Mitrovici zavrtali ruke iza leđa, ko kera ga ubacili u maricu i ekspresno pedalirali za Beograd.I takva karikatura sad nekome preti. Neka mu neko javi da mu je sportska karijera gotova.

  6. Srbija neće biti ni Majdan ni Karakas, biće slobodna, demokratska i prosperitetna zemlja kad tebi i sličnima vidimo leđa. Uskoro.

  7. Kako ovako? Pa, ovo je za Pink televiziju! Ma, neeee. Tamo ide tatko mu. Ne može se krnjiti lik i delo tatka im.

  8. Đurić je očito pomešao neke stvari u geografiji. Majdan je deo grada Kijeva, Karakas je glavni grad države Venecuele pa ne mogu da se porede sa Srbijom koja je država. Očito da jedino što ih spaja prema Đuriću je nezadovoljstvo dela građana. Đurić to tako vidi.

  9. Marko , stose plasis ? Nezna niko u Srbiji da si u talu , sa ekipom iz Kosovske Mitrovice .Lupaju ljudi bez veze .

  10. A nećemo ni dozvoliti da vladaš kao Milošević ili Tito 40 godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.