Đurić: Osmani treba da zna da je formiranje ZSO nedvosmislena obaveza Prištine

Ostavite komentar


  1. I oni (Albanci) see made na ustav kao mi (Srbi) na „Preambulu“. Cinjenica je da je R. Kosovo po ustavu gradjanska drzava i da Niko ne moze imati veca prava od drugih. Ali je onda neustavno ni dvadeseset mesta za manjinska zajednice u skupstini R. Kosovo, mesta u vladi itd.
    Takodje je i prisutna pozitivna diskriminacija u zaposljavanju za manjinska zajednice. Neustavno je cak i Kosovar i po tome ravnopravnost samo dva jezika i pisma (albanski i srpski kao i latinica i cirilica) sto dokazuje da gradjanska drzava kao takva ne moze da opstane na ovim prostorima sto je evidentno i u Crnoj Gori.

  2. Sada kada mu je Đurić sve sasuo i potpuno ga porazio ne ostaje mu ništa drugo nego da se preda i prizna svoje greške. Nema brige dok je nama tu Đurić. Svima će on reći sve što zaslužuju. I posle toga je sigurno da je pobeda naša.

  3. Srbija treba da pretpostavi da kosovske političke partije neće poštovati dogovor i tako se trebamo i ophoditi, a ne da nas neki njihovi potezi koji nisu u našem interesu iznenadjuju.

  4. Srbija vodi ozbiljnu i odgovornu politiku po pitanju Kosova I Metohije i ne želi da bude u nekim zabludama. Najveća razlika izmedju Srbije i Kosova je ta da Srbija drži svoju reč a Kosovo sa svojim liderima uvek tu reč pogazi.

    1. Jucer sam vodio porodicu na jedan restoran koji skora otforio na brdima (tako zvano Karadak prema Kumanovu iz Gjnilana
      I samo da znate ima 3,4 sela u koje su ziveli i zive 100% albanci na kojima a obelezena i na srbskom
      Sta verujte da bi nekom smetalo nebi imalo nikave sanse da tako ostane
      Pozdrav dobrim ludima

  5. Vreme je da Albanci ispune svoje obaveze prema nama, ako ne zbog toga sto je ljudski onda zbog Briselskog sporazuma.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.