Đurić otkazao odlazak u Prištinu na seminar

Ostavite komentar


  1. U pravu je što ne ide, dogovreno je da se na ovakvim sastancima pise Kosovo i Metohija a ne država Kosovo.

  2. U potpunosti podržavam odluku Djurića…kakva "Vlada KiM" i kakva "Skupština KiM"??? Takve "institucije" nikada ne treba da podrži, a svojim odlaskom, uz najavu koju je dobio, upravo bi to i učinio. Tako da je potez Djurića u potpunosti logičan!!

  3. Kosovske vlati zaista ne prezaju ni pred čim. I dalje nastavljaju sa provokacija. Svaku priliku koriste za to, sramno da nema gde više..

  4. Tako i treba. Pokazati im da ne mogu da se poanasaju kako hoce, a nase diplomate da im jure pod noge samo zarad toga da bi oni pokazali svoju "nadmoc".

  5. Prištinska vlast pokušava da nametne nezakonite stvari i naravno da ih ne treba u tome podržati i svima treba ukazivati na nepravilnosti.

  6. Postupio je na pravi način, ni u kom slučaju nisu smeli napisati samo Kosovo, mi imamo svoje stavove po pitanju toga i ostaćemo dosledni njima.

  7. Djuric je do sada veoma uspesno radio svoj posao,a ovim cinom dokazuje da i dalje stoji iza Srbije, stavova Vlade i svojih licnih stavova prema Kosovu i Metohiji.

  8. Treba što više da pokazujemo zube, samo tako će nas poštovati i uvažavati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.