Đurić: Pacolijev cinizam vređa žrtve

Ostavite komentar


  1. Normalno da ne prihvatas kada znas ko je vise zlocina pocinio i ko je popalio, opljackao narod Kosova.
    Jedini Makijavelista i cinik si ti i tvoj sef „1 za 100“.
    Molim redakciju Danas-a da mi objavi komentar

  2. Đurić želi da zabrani Albancima da pričaju o svojim žrtvama da bi se zaboravile hladnjače i masovne grobnice u Batajnici, Petrovom Selu… Svi treba jasno i glasno da osude svoje zločine, počinioce da kazne ako žele da bude mira na ovim prostorima, od Kosova, BiH, Hrvatske i Slovenije.

    1. @Dojcilo

      Komentar ti je besmislen, posto Pacoli pokusava da odgovornost za albanske zlocine prebaci na Srbe, tako da ako neko treba da se kritikuje u ovom slucaju onda je to Pacoli.

  3. Đuriću nudi naučio od Ace, sve lekcije , Đuriću nauči i kada treba da odćutiš .
    Shvati da te taj Aca t r u j e i da je njegova bolest i prelazna…

  4. Koliko poštovanje ti,đuriću,iskazuješ za nesrpske žrtve? Jesi jadan!

  5. Isprani mozgovi,oportunisti i preobučeni šovinisti vode ovu,tzv.,“državu“!

  6. Cudo da se Pacoli sada kada je kroz igline usi prosao u parlament (u koaliciji sa ratnim zlocincem i profiterom Limajem) R. Kosova sada oglasava… Ali jos cudnije mi je sto Vucic pusta svoje trabante da demantuju nesto sto je ne jednom sam tvrdio.
    Specijalni Sud za Ratne Zlocine OVK (UQK) 1999/2001 ima dovoljno dokaza da UQK diskredije i obesmisli njegov (OVK) navodni oslobodilacki karakter.
    Haski Sud je stavio tacku na sve zlocine Srba i srpske drzave u ratu na KiM do Kumanovskog Sporazuma. Svi su osim Pavkovica vec odsluzili svoju kaznu. Sada je red da Albanci I njihovo vojno i politicko rukovodstvo odgovaraju za zlocine koje su izvrsili pred ocima medjunarodne zajednice, NATO i KFOR-a, UMNIK-a i EULEKS-a. Dakle. Klecka, Staro Gacko, Zuta Kuca, pokosena deca na Bistrici kod Gorazdevcu…
    A „Panda“ i „Braca Bitici“ ce doci na red kada Vucic bude hteo da se otarasi onih koji su duboko inflitrirani u njegovim redovima.
    Da li ce to biti npr. politicar koji je helikopterom dosao 10.06.1999. godine da izvuce iz Peci vec dvaput proglasenim Mrtvim koga je avanzovao za svog telohranitelja?…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.