Đurić: Politički zombiji ne zaslužuje drugog lidera od Jeremića

Ostavite komentar


  1. Ako je Jeremić zombi, šta je onda Vučuć? Ako je opozicija uradila sve to što Đurić navodi, i ako je to sve njena krivica, šta tek reći za ono što su 1999. i pre toga uradili mnogi visoki članovi SNS-a, uključujući i Predsednika? I na kraju, ali ne manje bitno, šta reći za čoveka (Đurića) koji tvrdi da zna za koga će od sada i ubuduće glasati „narod“… Meni prvo na pamet pada Severna Koreja.

  2. U ovoj zemlji ne postoji demokratija vec diktatura jednog coveka i njegova stranke! O svemu odlucuje ON! Ponasa se kao Bog! Zato mora da se okupi narod i da njega i njegove bahate sledbenike koji su uzurpirali ovu vlast, posalje zauvek u proslost! Ojadili su ovi zemlju I ovaj narod, a oni su se obogatili!

Ostavite komentar


Politika

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću? 9

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću?

Nekadašnji beogradski gradonačelnik Zoran Radojičić izjavio je da je, ulazeći u politiku, njegova ideja bila da može da pruži "doprinos jedan, dva, tri, pet posto nekom drugom načinu života u Beogradu, odnosa među političarima", ali da "nije naišao na podršku kakvu je očekivao"."Mislim da je mnogo više polarizovanih ljudi na jednoj ili drugoj strani. Ja sam čovek kompromisa, čovek razgovora", rekao je Radojičić, u razgovoru za podkast Politike, koji danas ovaj list prenosi u štampanom izdanju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.