Đurić Vladiki Teodosiju: Vređate i govorite o nedostojnosti

Ostavite komentar


  1. ,E pa Marko, odakle AV kako kažeš, ne mali novac, da bude ktitor, kada ima smešnu platu i sam plaća svoju vodu. Smešan si kao i onaj tvoj predak Pašić koji je upropastio Srbiju. Ostavite Crkvu na miru i Arhimandrita Savu koji živi i radi na Kosovu. Sram vas bilo. Obraza i morala nemate. Sve ste uništili ali i dalje upirete prstom i osuđujete.

  2. Ko si ti da se obraćaš Vladiki Teodosiju? Nisi ravan ni po znanju, ni po zvanju. Pošten posao sigurno ne bi znao da radiš kao ni tvoj vođa bez sekunde radnig staža. Ali umete da pametujete o svemu. Neostvareni štreberi i ulizice.

  3. Mišljenje Crkve je važno,ali je greška što se neki crkveni velikodostojnosti otvoreno bave politikom,to je greška jer na taj način utiču na podele u narodu,a to sigurno nije uloga crkve.

  4. Nama treba disciplina, kumunizam Tito i Goli otok svi bi se izlečili bili bi zdravija nacija nego ovaj truli kapitalizam

  5. Svaki ko se i u atomu ne slaže sa vođom i njegovim poslušnicima je ortodoksni njihov neprijatelj. Klimoglavci, šlihteri, dupelisci, poltroni su bez glasa, pognutom glavom u svemu saglasni i oni su ti „pravi“ heroji, trudbenici koji za sebe žrtvuju i svoju praznu glavu! Sada su iguman Janjić, episkop Teodosije, koji su uglavnom delili godinama zla sa narodom, postali su najveći neprijatelji narodu srpskoga roda na KiM. Tu je Anfilohije, a bogami smeši se i patrijarhu.

  6. Đuriću, nasigurniji si u vodjinoj stražnjici i ne proviruj odatle! Ljudima koje prozivaš nisi dostojan ni dvorište da čistiš!

  7. A na koji način Vladika Teodosije misli da zadržimo Kosovo, a Srba sve manje i manje, nestajemo. Niko nema pravo, pa ni Vladika, da uzme Srbe za taoce za bilo kakve uzvišene ciljeve, duhovne ili kulturne.

  8. Dve stvari me zanimaju iz Đurićevog pisma: zašto je Đurić umislio da je država njegova i od kojih para se Vučić uvrstio u ktitore „i to ne među manje“?

  9. Sve ove godine nismo primetili da je iko od albanskih hodza i islamskih velikodostojnika javno kritikovao i napadao ili se mesao u politiku koju vode Taci i Haradinaj.

  10. Bljuh, bljah, užas!?! Muka mi je od ovolike količine patetike, a usput, odakle čovek koji do pre nekoliko godina nije imao para da plati račune za struju, telefon, grejanje… sada ima para da postane istaknuti ktitor ? Pa, zar Vi, gosn Đuriću zaista mislite da smo svi u ovoj jadnoj zemlji retardirani ?!?

    1. Kako nije imao para kada je 2 puta bio poslanik, a između toga ministar informisanja? Da ne pominjem gde su mu roditelji bili zasposleni i šta sve od imovine imaju (videli smo to u Krikovom istraživanju). Imao je i te kako para, a onda to baca potpuno drugu sliku na ličnost dotičnog.

  11. Šta na jeziku ovog čoveka znači da je nejgov predsednik „postao ktitor, i to ne manji“? Koje je to crkve – „ne manje“! – njegov predsednik svojim novcem podigao (što,inače, rade ktitori)? Veće su Studenica, Manasija, Dečani… Je li se to predmet Đurićevog obožavanja svrstao uz Milutina i Dušana?

  12. Svaki ko se i u atomu ne slaže sa vođom i njegovim poslušnicima je ortodoksni njihov neprijatelj. Klimoglavci, šlihteri, dupelisci, poltroni su bez glasa, pognutom glavom u svemu saglasni i oni su ti „pravi“ heroji, trudbenici koji za sebe žrtvuju i svoju praznu glavu! Sada su iguman Janjić, episkop Teodosije, prof. Rada Trajković, koji su uglavnom delili godinama zla sa narodom na Kim, a ne iz Beograda, postali su najveći neprijatelji narodu srpskoga roda na KiM. Tu je Anfilohije, a bogami smeši se i patrijarhu.

  13. Govna su mi se prijela od ovog mlohavog. Ne mogu ni do kraja da citam o onom nesposobnom lopovcini. Ktitor, znas li mlohavi sta to znaci? To nesposobna lopovcina vucic nikad ne moze da bude. I ne poredi mlohcio mlohavi ovog nesposobnog lazovcinu i lopovcinu sa veliokanima srpske istorije. Ovaj je samo nesposoban, lazov i najobicniji lopov koji ce nadam se u zatvor do kraja zivota.

  14. Ne znam zasto crkva uvek mora da se mesa u politiku? Bolje da gleda kako ovom narodu da pomogne i sacuva duhovnost u ovom teskom vremnu.

  15. Nikako crkva i politika, ne zelim da se nasa pravoslavna crkva pretvara u Vatikan

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.