Đurić: Postignut dogovor o mostu u Mitrovici

Ostavite komentar


  1. Teško je pretpostaviti hoće li dogovor oko mosta biti ispoštovan s obzirom na praksu Prištine da uglavnom dogovoreno kasnije ne poštuje ili menja.

  2. Ovaj poltron ni ovaj put,kao ni u bezbroj slučajeva do sada, nije mogao da ne istakne ogromne zasluge,nadljudske napore i presudni značaj velikog vođe u nečemu o čemu apsolutno niko ne zna šta je urađeno i dogovoreno. Da li se još nekom povraća od doze ljigavosti,amoralnosti i beskičmenjaštva ovog ljubitelja lika i dela velikog vođe ,ili samo meni ?

  3. Za sto za jednoga. Nije Đurić samo ljubitelj dela velikog vođe već svoje velike plate za nerad i s i svih drugih privilegija.

  4. Da li je moguce da javnost ama bas nikad ne sazna sta se zapravo oni dogovore na tim sastancima, vec 27 godina nas niko ne obavestava sta se potpisuje, niko ne pita da li smo mi za. Pa ko ste vi da bilo sta potpisete a da ne pitate narod? Pa taj tvoj potpis nije tvoj licni, slepce, ti kad se potpises potpisujes se u ime svih nas. Ooo Vucicu pa imas li trunke ljudskosti i morala? A doci ce i tebi kraj, na ovaj ili onaj nacin…

  5. Smatram da su novine "DANAS",sasvim ozbiljne i objektivne,pa me cudi,prenosenje vesti ovog lazova,ulizice…dokazano da je lagao u vezi onog hohstaplera Vacica.Znaci,takve ljude treba bojkotirati.Sta drugo reci na ovu temu osim-Sramota za Srbe,kao naciju.Ko je idejni tvorac dizanje zida i podela grada,na dva dela??Ko danas deli ulice po nacionalnom sastavu stanovnistva???Sa tom nacijom,Srbima,nesto nije u redu!!!Pitam se samo koja terapija uspeva kod vas????PS.-Poslao sam par komentara,ali cini mi se da sam "blokiran",od "naprednih Srba"!

  6. "Do dogovora je došlo tek kad je Aleksandar Vučić stao iza Srba na Kosmetu i rekao da nasilje neće biti tolerisano". Buahhahhahhhaha!!!!! Ne smejem se, plačem.

  7. "Dogovor je postignut zahvaljući diplomatskim aktivnostima Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića".
    A predsednik Nikolić ništa? Što je onda išao u Brisel pre neki dan? Da savata neki politički poen ,a?

  8. Znači Mogerinijeva je Vučiću rekla – Tišina tamo, neću reč da čujem o ZSO, nego ima da srušiš zid! I vučić će da sruši zid a to će se predstaviti kao "uređenje prostora oko mosta u K.Mitrovici rezultatom od 11:0 za nas. To je ta Vučićeva "diplomatska aktivnost i napori" u odbrani Srba na Kosovu. Kosovo je Srbija samo na onom cirkuskom vozu. Dočekaćemo mi, ako Vučić ostane, da Priština krene sa parolama Srbija je Kosovo.

  9. Vučić reče, nećemo rušiti ogradu oko mosta. Nikolič reče, nećemo rušiti ogradu oko mosta. Đurić reče, nećemo rušiti ogradu oko mosta. Tači reče, sami će srušiti ogradu oko mosta. I ovi naši, "ljudi od reči", srušiše ga.

  10. Ne razumijem ovog covjeka. kako moze da se postigne sporazum dviju starna zahvaljujuci samo jednoj strani. To moze samo biti ako je ta strana pristala na sve sto je druga strana zahtijevala. Ako je tako, onda srpska strana je izdala svoj narod.

  11. Do inplementacije dogovorenog daleko je, ovo je samo dogovor koji će opet Priština sabotirati.

  12. Ne verujem u sporazum oko mosta, možda je to pritisak EU i NATO na Prištinu ali dok ne počnu radovi Priština će izmisliti nova pravila i poništiti sporazum s a kojim su se juče svi saglasili.

  13. @usaf

    Samo ako Albanci nisu za terapiju a podelili ste i Makedoniju i Srbiju po etnickoj liniji, predstavaljaju vas ratni zlocinci kao sto je Taci i da ne spominjemo ostalo sta radite po regionu. Bilo bi sjajno za sve nas da ste i u realnosti makar delimicno onakvi kako o sebi fantazirate te bi i kritika drugih sa vase strane imala neko utemljenje. Samo niste.

  14. Djuricu pa yar o tome niste mogli da se dogovorite u Briselu pa da vodimo sa 7:O a ovako spali smo na 5:2 (sareni voy I most su nasi autogolovi) . Rezultat tvog velikog rada se polako topi . Zato hvali Vucica jer bez njega ostade ti bez fotelje mada u Srbiji je sve moguce .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.