Đurić: Povećanje taksi mera koja se graniči sa fizičkim nasiljem

Ostavite komentar


  1. Pre svega ovde je reč o čistoj demagogiji. Svakom zdravorazumnom i vaspitanom čoveku pre svega se nameće pitanje – a šta si mislio kada si sa crkvom u obliku voza kretao na Kosovo ? Šta uopšte mislite kada svaki dan sami vređate, ponižavate i bahato se odnosite prema ne samo Kosovskim vlastima već i prema nama iz centralne Srbije ? Danima, mesecima, godinama samo se priča loše, podižu se tenzije, pa da li iko misli da će biti bolje ? Šta ste se kao odgovorne vlasti dogovorili sve ove godine a da je građanima bolje ? Pa ovo je samo posledica svega. Sada pozivate međunarodnu zajednicu koju je upravo juče nikad jači ministar Dačić izvređao u svom nastupu koji više priliči kafanskom siledžiji. Kada ćere da naučite da sve ima svoje implikacije – možeš ds se siliš ali svakako ti se vrati. Evo već danas. Po ovoj izjavi za polupismen svet od ekonomski nepismenog Đurića se vidi da on nikada ništa nije radio. A ja ga pitam – a kako će to da srpski narod trpi od podizanja taksi ? I zašto na to niste mislili ranije ? Zašto kada proglašavate pobede od 5:0 ne snizite ton i to radite u sebi ? A šta sada ? Rat ? Ljutnja ….nemoć i populizam-prazne pretnje. Pa ako nema Imlekovog mleka biće nekog drugog proizvođača. Mleko je mleko, neće trpeti građani ali će trpeti naša privreda. Dakle sada kusajte ono što ste sami proizveli, zajedno sa svojim kolegama iz Prištine.

  2. Ne znam, nisam ekonomista, samo mi je zagonetno kako za ono što se “ izvozi “ na deo državne teritorije postaje problem.

Ostavite komentar


Politika

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću? 10

Šta bivši gradonačelnik Beograda misli o Šapiću i Vesiću?

Nekadašnji beogradski gradonačelnik Zoran Radojičić izjavio je da je, ulazeći u politiku, njegova ideja bila da može da pruži "doprinos jedan, dva, tri, pet posto nekom drugom načinu života u Beogradu, odnosa među političarima", ali da "nije naišao na podršku kakvu je očekivao"."Mislim da je mnogo više polarizovanih ljudi na jednoj ili drugoj strani. Ja sam čovek kompromisa, čovek razgovora", rekao je Radojičić, u razgovoru za podkast Politike, koji danas ovaj list prenosi u štampanom izdanju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.