Đurić povodom prebijanja u Gnjilanu: Srbi sa KiM čvršći nego što iko misli

Ostavite komentar


  1. Da li postoji i jedan novinar u Srbiji koji je direktoru Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju postavio osnovno pitanje tj. zašto ne živi na Kosovu sa „svojim“ narodom shodno njegovoj političkoj funkciji?

    1. Prvo, Djuric je Cincar a ne Srbin, pa jos ne s Kosmeta.
      Drugo, kao odlicni Shesheljev ucenik, ‘ladno moze da kazhe: glasajte za NAS, napredne radikale, narode na KiM, vama i tako nece biti bolje, ali nama hoce sigurno!
      A mi cemo probati da vam saljemo – sharene lazhe, pardon – isharane vozove!

  2. Kako je lako biti demagog i prosipati besmislene i nedelotvorne reči…. Shvatam ovu poruku kao izazov, da može neko prebijati ljude, ali će oni opstati i neće pokleknuti…,,Pucajte, ali ja i dalje držim govor u Beogradu“…..
    I koliko košta sve ovo???. Što se ne objavi koliko Srba sa Kosova je tužilo Republiku Srbiju, sto su se godinama vodili kao zaposleni u državnim organima Srbije, primali ,,minimalac“(jer nisu ništa radili), a sada traže razliku u plati, jer su Rešenjem o radu raspoređeni na izmišljena radna mesta, a koja su na teritoruji koju kontroliše Srbija zaposleni za ta radna mesta primali daleko veću platu…Godinama u nazad…. Ko će to da plati?????

  3. Šta priča ovaj tip, ovo veze s’ mozgom nema. Ti znaš da li je neko čvrst ili nije.

  4. Samo TI potpaljuj sa bezbedne udaljenosti,a našim na Kosovu će biti sve bolje i bolje.

    1. Ko je bre jedinstven nemam poso nemam nista radim za 18000 din sram te bilo imam 34 g ljudi primaju po tri plate tolko jaki strucnjaci

  5. Đurić je branio i Stanišić Gorana koji je u subotu uhapšen na Kosovu ,a ne zna sam ja protiv istog Stanišića podneo više krivičnih prijava zbog krivičnog dela“teško delo protiv bezbednosti saobraćaja“ u vezi saobraćajne nesreće koja se desila 11.01.2009.g na mostu Gazela ,a u kojoj je poginuo moj sin Admir Ragipović.Pomenuti Stanišić je odgovoran zato što nije obeležio radove na putu u skladu sa tadšnjim zakonima što je uzrok ove saobraćajne nezgode.Tužilaštvo nije htelo da podigne optužnicu protiv njega,a zašto sada mi je jasnije.On je lično odgovoran jer je on lično postavljao saobraćajnu signalizaciju,ali to nije dovoljan razlog za podizanje optužnice.
    Sve ovo možete proveriti u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu.
    Ovaj moj komentar neće niko da objavi,važno je predstaviti Stanišića kao žrtvu,a u Srbiji Stanišić ne mora da odgovara prema mojoj krivičnoj prijavi sa svi relevantnim dokazima o njegovoj krivici.Ako nije kriv pustiće ga kao i mnoge druge do sada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.