Đurić: Povući odluke do 31. decembra

Ostavite komentar


  1. Zašto Đurić i Vučić ne shvate da su to poslanici i ministri u skupštini i vladi republike Kosovo i premijer im je Iso Mustafa i predsednik Hašim Tači. Vođenjem samostalne politike bez uplitanja srpske vlade mnogo će više učiniti za "Srpsku stvar" nego ako rade po direktivi iz Beograda. Inače, kako misle da ostvare Zajednicu Srpskih Opština bez podrške administracije Republike Kosova i međunardne zajednice. Podsetimo i Pupovac je bio satanizovan od onih koji su nametani od strane Beograda.

  2. Vlada Kosova treba da zanhtijeva od Beograda da smjeni ovog bitangu, koji, umjesto da pomogne pomirenju, siri mrznju i javno se mijesa u unutrasnje stvari Republike Kosovo. Prekinite pregovore sa ovim nezrelim djecakom.

  3. Hvala ti Mark što i za vreme tvog velikog praznika Gregorijanskog Božića (Čestitam!) pokušavaš da ukažeš na zaista štetnu politiku koju vodi direktor (ministar, jer ga bez konkursa postavlja lično srpski premijer) za KiM. Pitaj Editu (a znam da možeš) koja će ti potvrditi da je Đurić u Briselu klimoglav koji šeni i puzi a ovamo kada dođe arlauče i svađa one Srbe koji u institucije R. Kosovo pokušavaju da postignu ono što je najbolje za preostale Srbe u mom KiM.

  4. Ovo je svakako pitanje nacionalnog interesa i nikako se ne sme spuštati na stranaćki nivo. Pojedinci koji su ukazali poverenje tzv Vladi Kosova su debelo zabrljali i nisam sigurna kako će ovo moći ispraviti.

  5. Mi na Kosovu verujemo u Vladu Srbije i sve što čini za nas i ne razumemo šta su ovi par ljudi hteli da urade. Da zarade na nama?

  6. Srbi moraju da deluju zajedno i u saradnji i dogovoru sa Srbijom. Jedino tako mogu da opstanu i napreduju na Kosovu.

  7. Treba postovati zajednicku politiku Srbije a ne da se delimo na razlicite politicke opcije.

  8. Ako žele da i dalje učestvuju u onome što je jedinstvena politika Srba i države Srbije na Kosovu i Metohiji, oni koji su samostalno i bez Vlade Srbije doneli štetne političke odluke o smeni Ljubomira Marića, moraju do 31. decembra da ih povuku da bi se sačuvalo jednstveno delovanje Srba, precizirao je Đurić. ZSO mora da se formira.

  9. Zar stvarno mislite da bi neki Srbin smeo da se vrati u Parlament Kosova i da glasa za Budzet Kosova bez saglasnosti Vucica? Solomonsko resenje : glasace za to Vulinovi Srbi, sa tim Vucic kao nema nista. I Albanci zadovoljni , i Srbi na broju, i dzepovi puni

  10. Mustafa je iznenadjen i uvredjen sto Maric ne radi i ne govori ono sto je u interesu Albanaca. Zbog toga ga je smenio i zamenio onom koja ce to da radi. Dokle vise. Rok da se dozovu pameti je odmah sada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.